×

A legtutibb nyáreleji tippek a ragyogó arcbőrért!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 05. 9.

Májusban végre egyre gyakrabban ébredünk szikrázó napsütésre, ám ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni a fényvédelem fontosságáról! Íme pár hasznos tipp, hogy úgy ragyogjon a bőröd, mint a májusi napsütés!

Ki ne vágyna egy olyan kertre, ami a béke és a harmónia, az élet élvezetének első számű színhelye, szentély és menedék egyszerre? A Tectona Grandis kültéri bútorkínálatával egy olyan álomkertet valósíthatsz meg, amire mindig is vágytál! 

Hidratáljunk a szép arcbőrért kívül-belül!

Nyilván nem mondunk újat azzal az ezerszer ismételt frázissal, hogy a ragyogó arcbőr titka a megfelelő hidratálás. A változékony tavaszi időjárás igencsak próbára teszi bőrünket, ezért különösen fontos, hogy megfelelően gondoskodjunk róla. Követve a mondást, amely szerint a szépség belülről fakad, első lépésként az elegendő folyadékbevitelt ajánljuk! Napi minimum 2 liter víz elfogyasztása már alig egy hét alatt kicsattanóan egészséges bőrképet eredményezhet. Ha pedig nehezünkre esik legyűrni ezt a mennyiséget, jutalmazzuk meg magunkat elszántságunkért egy menő ivókulaccsal, de segítségünkre lehet egy kifejezetten erre kifejlesztett alkalmazás, ami mindig emlékeztet arra, hogy mennyi folyadékot kell még fogyasztanunk.

Maszkra fel!

A következő lépés az egyéni bőrtípusunkhoz leginkább illeszkedő kozmetikumok kiválasztása. Egy tápanyagokban gazdag krém nem biztos, hogy elég, ezért érdemes hidratáló maszkokhoz nyúlni. Itt jön a képbe a FOREO közkedvelt készüléke, az UFO 2 komplex arckezelő eszköze, amely elhozza otthonunkba a kozmetikai kezelések élményét. Helyezzük fel a maszkoló készülékre az általunk kiválasztott FOREO maszkot. A szónikus kényeztető kezelés, kiegészítve krio- és termoterápiával mindössze 90 másodpercet vesz igénybe, és a hidratáló hatás azonnal szemmel látható.

Fényvédelem a köbön

Mást sem hallunk a bőrgyógyászoktól egészen a TikTok beauty influenszerekig, hogy mennyire fontos a fényvédő beépítése a bőrápolási rutinba. És habár télen is ajánlott mindennap felvinni, valljuk be, nem sokan tesznek így. A tavasz tehát tökéletes alkalom arra, hogy újra rászoktassuk magunkat a használatára. A fényvédő megadja a bőrünknek a szükséges védelmet anélkül, hogy nehéz, zsíros érzést adna az arcnak. Manapság rengeteg márka termékei közül válogathatunk, amelyek akár primerként is csodálatosan működnek a smink alatt, és remekül mutatnak a bőrön. Teszteljünk és keressük meg a bőrünknek leginkább megfelelő készítményt.

Masszírozzuk messzire a telet!

A téli hónapokban az arcbőr könnyen fakóvá és megereszkedetté válik – mintha elveszett volna belőle az élet. A nem megfelelően hidratált bőrön könnyen meglátszanak az öregedés jelei. Szerencsére ma már olyan masszírozási technikák léteznek, amelyekkel hatékonyan tudunk harcolni az idő múlása ellen. Válasszuk akár a kobido masszázst, vagy a vérkeringést fokozó Gua Sha kövek használatát; ezekkel a módszerekkel könnyedén vissza tudjuk állítani bőrünk egészséges ragyogását. Ezt a részét nyugodtan bízd a profikra!