×

A Hotel Clark Budapest bekerült a világ legjobb szállodái közé

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 06. 10.

A Hotel Clark Budapest 2022 év végén kapta meg az ötcsillagos minősítést, nemrég pedig világszínvonalú elismerést kapott a Tripadvisortól.

Mindig büszkeséggel tölt el, amikor a külföldiek (minden joggal) a fővárosomat dicsérik, hiszen számomra a megszokás sem tudja elcsépelni Budapest szépségeit. De ha nem így lenne, és valami véletlen folytán belefásulnék a hétköznapokba, akkor is fontosnak gondolnám, hogy néha-néha friss szemmel tekintsek a helyre, ahol élek. Ezúttal a Hotel Clarkban töltöttem el egy felejthetetlen, ötcsillagos éjszakát, ahol nem mindennapi módon tapasztalhattam meg a budapesti életérzést.

A szálloda már harmadik alkalommal kapta meg a Best of the Best minősítést a „TOP 25 Hotels of Europe” kategóriában. De ezzel nem ért véget a megtisztelő díjak sora!

Hotel Clark Budapest – a világ élvonalában

A 2018-as nyitás óta a Hotel Clark Budapest most először mérettette meg magát a „TOP 25 Luxury Hotels” kategóriában is. A világviszonylatban a 20., míg az európai mezőnyben a 8. helyet szerezte meg magának. Ez azt jelenti, hogy a világ legjobb luxusszállodái között tartja számon őt a nemzetközi TripAdvisor közösség. A világ legnagyobb utazási tanácsadó platformja minden évben a Travellers’ Choice Best of the Best díjjal jutalmazza azokat a szállodákat, amelyek 12 hónapos időszak alatt rendkívül magas minőségű értékelést zsebelnek be a Tripadvisor közösségétől.

A Tripadvisor nyolcmillió listázott szereplője közül kevesebb mint 1% kapja meg a Best of the Best díjat, ami a vendéglátás legmagasabb szintű kiválóságát jelzi. Ehhez a körhöz csatlakozott most a Hotel Clark Budapest.

Hotel Clark Budapest

Elégedettség minden fronton

„A Hotel Clark Budapest csapata abban a legjobb, hogy közösen dolgozva, vállt vállnak vetve tesz meg mindent a vendégekért és a szálloda hírnevének öregbítéséért. A felettébb felemelő számunkra mégis az, hogy a nívós elismerés mögött a vendégeink őszinte visszajelzése rejlik. Ez a legfontosabb visszaigazolás, amit kaphatunk” – mondta Lukács István szállodaigazgató.  

Hotel Clark Budapest

„A Hotel Clark nem csak az infrastrukturális keretei miatt luxus szálloda. Az igazi luxus a személyre szabott, szívből jövő, szeretetteljes szolgáltatásból fakad. Ezt a kultúrát adja tovább csapatunk minden tagja függetlenül attól, hogy ez egy ragyogóan tiszta szobát, egy pillanatok alatt, jókedvvel megoldott műszaki hibát, vagy egy végtelenül kedves check-in-élményt jelent” – tette hozzá Jámbor Máté igazgató-helyettes.