×

Dua Lipa elindította saját könyvklubját, mi pedig nem is lehetnénk izgatottabbak

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 06. 13.

Egy soundtrack és egy szerep az új Barbie filmben, egy Versace-kollekció, egy készülő harmadik album és most egy könyvklub. Vajon van bármi, amihez Dua Lipa nem ért?

Miközben kedd este a Földközi-tenger felett lement a nap, Donatella Versace és Dua Lipa bemutatták a La Vacanza nevű nyári kollekciójukat a rózsaszín neoklasszikus Chateau de la Croix des Gares előtt, ahonnan kilátás nyílt Cannes-ra és a Lérins-szigetekre.

Az énekesnő a folyamatos zenei megújulás, új albumok és turnék mellett nemrég a színészkedésbe is belekóstolt Greta Gerwig Barbie című filmjében, és még ez sem elég! Létrehozta a Service95-öt, amely egy személyes hangvételű hírlevél, és amelyben életmódtanácsokat ad, megosztja kulturális ízlését és ajánlásait, valamint aktuális társadalmi kérdéseket vitat meg a rajongóival. Sőt, nemrég elárulta, hogy a Service95 egy könyvklubbal is bővül. Elsősorban azzal a céllal, hogy rajongóit olvasásra ösztönözze. Másodsorban pedig azért, hogy a kipipált könyvekről eszmecserét is folytassanak már tapasztalt olvasókkal és egyéb érdeklődőkkel, akiket az olvasás iránti szenvedély egyesít.

Dua Lipa és a Service 95

A könyvklub annak a rengeteg kérésnek az eredménye, amit Dua Lipa az Instagramon kapott követőitől. A rajongók kíváncsiak voltak, mit olvas éppen, milyen könyvek nevettették vagy ríkatták meg. Dua Lipa a Service95 platformján minden hónapban kiemel egy regényt, szerzői interjúkat oszt meg és könyveket ajánl rajongóinak. Cserébe várja az ő javaslataikat és meglátásaikat is. Ez a projekt ezért közel áll az énekesnő szívéhez, mert szeretné kiemelni az olvasással járó érzelmeket. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő nem akarta a közösségi média felszínes szférájára redukálni a beszélgetéseket, sőt! Még a London külvárosában található suttoni női börtön rabjaival és könyvklubjának tagjaival is találkozott, akikkel hosszasan beszélgetett az olvasmányokról és az inspirációkról. Ez egy olyan tapasztalat volt, amit mások is nagy valószínűséggel követni fognak, és a sikere jót ígér a Service95-nek.

Dua Lipa leleplezte az első könyvet, amelyet projektje elindításának részeként bemutat: ez Douglas Stuart Booker-díjas debütáló regénye. A Shuggie Bain egy fiatal fiú történetét meséli el, aki alkoholista édesanyját védi a 80-as évek szegénység sújtotta Glasgowjában, Margaret Thatcher idején.

Borítókép: world-today-news.com