×

2023-as nyári trendek – így viseld őket könnyedén!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 06. 19.

Mindenünk a divat, és imádjuk követni az új trendeket is, ám sokszor a kifutókon látott ruhadarabokat nehéz beilleszteni a mindennapi öltözékünkbe. Ha neked is kihívás a modelleken látott, sokszor extravagáns termékeket hétköznapi viseletté konvertálni, segítünk! Összegyűjtöttük hat kedvencünket a 2023-as nyári trendek közülamelyek könnyedén viselhetőek. Neked melyik a kedvenced?

2023-as nyári trendek #1 Statement felső 

Nincs mese, egy hangsúlyos felső bizony vonzza az emberek tekintetét. Ez egy olyan darab, amihez bármikor lehet nyúlni, és meglepően könnyű szettet építeni köré. Mivel már önmagában is elviszi a show-t, elég egy egyszerűbb nadrággal vagy szoknyával párosítani. Persze ha bátrak vagyunk, a kiegészítőkkel sem muszáj csínján bánni. Idén nyáron nagyon népszerűek a vállhangsúlyos, a fodros és a kötött darabok, de egy élénk színű felső is mindig jó választás. 

Felső két színben, Benetton

2023-as nyári trendek #2 Tunika

Az ok, amiért imádom: mert hihetetlenül egyszerű. Egy laza ruháról van szó, így elég cipőt, táskát és ékszereket párosítani hozzá, és már indulhatunk is! Estére könnyedén elegánssá lehet varázsolni egy fekete magassarkú szandállal és kifinomult ékszerekkel, míg nappalra egy kényelmes sneakert és egy tote baget ajánlunk hozzá.

2023-as nyári trendek

Színátmenetes tunika, Massimo Dutti

2023-as nyári trendek #3 Bőszárú nadrág

Pár éve növekvő népszerűségnek örvend a bőszárú nadrág minden fajtája, és mi odáig vagyunk érte! Nekem is nagy megkönnyebbülés volt, amikor búcsút inthettem a super skinny fazonnak, és az igazság az, hogy azóta sokkal szívesebben hordok nyáron is hosszú nadrágot. Pont emiatt egy laza, könnyed darab ilyenkor a jó választás, mondjuk lenvászonból.

2023-as nyári trendek

lenvászon nadrág, COS

2023-as nyári trendek #4 Dupla farmer

Nem feledkezhetünk meg a denim on denim trendről sem. A lényege, hogy szettünkben a farmeranyagon van a hangsúly — minimum kettő ruhadarabot vigyen el a szettből. Én ezt főleg a kísérletezni vágyóknak és a merészeknek ajánlom.

Farmerszett, Bershka

2023-as nyári trendek

2023-as nyári trendek #5 Texturált anyagok

Idén nyáron megjelent a mainstream divatban is a texturált, különlegesebb anyagok használata. Horgolt bikini, rojtos szoknya, raffia anyagú cipők és táskák. Ezek a természetet idéző anyagok igazán meghozzák a nyári hangulatot. 

2023-as nyári trendek #6 Pink, pink, pink 

A pink különböző árnyalatai egyre többször jöttek velem szembe az utcán és a ruhaboltokban is, talán a Barbie film közeledő megjelenésének hatására. Mielőtt jönnének a „Jaj ne!” felkiáltások, van egy jó hírem: mindenki számára létezik a tökéletes rózsaszín, csak meg kell találni a megfelelő árnyalatot. Lehet egy táska, egy felső vagy egy ékszer, a rózsaszínnel idén nyáron üdeséget csempészhetünk a szettjeinkbe. 

Csillámos táska, Reserved

Cover: COS