×

Melyek a legújabb trendek a sneakereknél? Inspirációk

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 04. 12.

A női sneaker a legkényelmesebb cipő, ami a gardróbban lehet, de a komforton kívül érdemes a kialakításukat is figyelembe venni vásárláskor. A 2023-as tavaszi-nyári szezon divatos női sportcipői a színek, a retró emlékek és egy kis furcsaság kombinációját hordozzák magukon, de nézzük: milyen fazonokat fogunk viselni a következő hónapokban?

És van egy jó hírünk: mindegyiket beszerezhetitek a Fashion Streeten!

Divatos női sneakerek 2023-ra – mit fogunk viselni a következő szezonban?

női sneaker egy olyan típus, amely 2023 tavaszán és nyarán sem hiányozhat a ruhatárból. Miért? Mert ezek a legkényelmesebb lábbelik, amiket nap, mint nap hordhatunk, mert univerzálisak és tökéletesen kiemelik a stílust. Milyen sportcipők lesznek divatosak ebben a szezonban? A kifutókon láthattunk cipőket a szivárvány minden színében, nagyon magas platformon, de a tépőzáras sneakerek is menők – jól olvasta, a tépőzár bizony visszaköszön. Mint minden szezonban, most is visszatértek a korábbi évek trendjei, de vajon milyen divatos női sneakereket választhatunk még 2023 tavaszára és nyarára? Fedezze fel a top három modellt, amelyek uralkodnak a trendekben, univerzálisak, nem kerülnek egy vagyonba és biztosan évekig önnel maradnak.

Kényelmes női tornacipők kifejező színekben – 2023 tavaszának slágere

2023 tavaszán és nyarán a legnagyobb cipőtrend a kifejező színek direktívája, így nem csoda, hogy a divatos női sneaker cipők is a szezon legszaftosabb színeiben pompáznak. Az ilyen tornacipő a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja annak, hogy feldobd megjelenésed, stílusos és divatos legyen. Viselheted visszafogottabb ruhadarabokkal kombinálva, vagy kísérletezhetsz a divattal, illetve olyan színes kompozíciókat kreálhatsz, amely világosan aposztrofálja a világnak, hogy egy igazi fashionistával van dolga. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a női fehér tornacipők a feledés homályába merültek volna. 2023 tavaszán és nyarán még mindig ők uralkodnak a trendekben, mert a minimalista dizájn sosem megy ki a divatból.

Nyugodtan felfrissítheted sneakeres kollekciód néhány új fehér modellel is, amelyeket szintén büszkén viselhetsz ebben a szezonban.

Vintage sportcipők, azaz a divat visszatér a 70-es évekből

A 2023-as tavaszi-nyári szezonban a cipőtervezők a 70-es évek trendjeiből merítettek ihletet, ezért érdemes egy pillantást vetni az öt évtizede a divat berkeiben uralkodó New Balance 327 vagy Nike Cortez mintájára készült divatos sportcipőkre. Mit mondhatunk ezekről a női sportcipőkről? Minden bizonnyal hihetetlenül kényelmesek, és több tucat ruhához illesztheted őket a ruhatáradból. Ha elvesztél a trendek között, és nem tudod, milyen női sneakert válassz tavaszra és nyárra, az old-school tornacipők idén is slágerek lesznek – egyesítik a tökéletes lábbeli tulajdonságait, ráadásul elérhető áron szerepelnek a CCC széles szortimenttel rendelkező kínálatában, amit kedved szerint online és személyesen is szemügyre vehetsz!

Vaskos tornacipők – ismét divatosak a masszív talpú női cipők a 2023-as szezonban

A 2023 tavaszi és nyári divatos női sneaker cipők repertoárjában egyértelmű főszereplő a platformos modell. Ezek a cipők uralták a divatbemutatókat, a kényelem, de egy kis furcsaság is ötvözi őket. Szerencsére az őrület a divat, így 2023 tavaszán érdemes felvenni a kollekciónkba a platform sneaker cipőt. A legjobb az, hogy a vaskos tornacipőket atlétával, szűk farmerrel vagy szivarkával is kombinálhatjuk, ennek köszönhetően az egész megjelenés karakteresebb lesz. Arra is érdemes emlékezni, hogy a divatos, masszív talpú sneaker cipők hatékonyan meghosszabbítják a lábakat! A platform cipők nagyszerű alternatívái a női ékcipők, amelyek rendkívül kényelmesek, és néhány centiméterrel szintén megnövelik a méretet anélkül, hogy magassarkút kellene viselnünk. A női wedge tornacipő telitalálat, ha valami kicsit elegánsabbra vágysz 2023 tavaszán-nyarán sportos stílusban.