×

Barbie-rajongók, figyelem: kivehető a valódi Barbie-ház az Airbnb-n!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 06. 28.

Pink univerzum, óceánra néző kilátás és érkezéskor Ken a házigazda. Kell ennél több? Júliustól két limitált napra bárki számára elérhető a Barbie-ház az Airbnb-n, a szerencsés vendégek ráadásul ingyen élvezhetik a malibui villát!

A Malibu Dreamhouse, azaz Barbie valódi otthona csábító újdonsággal tér vissza az Airbnb-re. Ken lesz a házigazda az új Barbie-film várva várt bemutatójának megünneplése alkalmából. A kampány során Ken két roppant szerencsés vendéget lát vendégül ingyenesen (!) a méltán híres villában, amely megújult „Kendom” stílusban tér vissza a platformra. És hogy mit csinál mindeközben a világ leghíresebb babája? Nyilván a filmbemutatójával van elfoglalva. 

Mivel valójában mindig is Barbie volt az igazi sztár a felállásban, Ken idén nyáron bosszút állt! Felújította a malibui álomház egy részét. Berendezte mindennel, amit szeret, kezdve a mindig jelenlévő görkorcsolyájával! De a „Ken-ergia” ellenére még mindig Barbie híres és – mennyiségét tekintve – kissé sokkoló rózsaszínje jellemzi a házat.

Kicsit feldíszítettem a helyet… nos, magammal! Ez a hely több, mint a tengerpart! A cowboy cuccaim nagyszerűek. És a lovak! Gitárok, játékok és még sok minden más vár rátok. És persze a görkorcsolya, mert szó szerint sehova sem megyek nélküle. Most a vendégek Ken-stílusban élhetik ki magukat egy neonéjszaka erejéig Barbie Landben.

Kendom: Ilyen a malibui Barbie-ház az Airbnb-n

A Malibuban található ikonikus villa panorámás kilátással rendelkezik az óceánra, amely határozottan tökéletes helyszín egy képeslapra illő, Ken stílusú háttérhez! Az érdeklődők foglalási kérelmet nyújthatnak be két ingyenes, egy-egy éjszakás tartózkodásra 2023. július 21-én és 22-én, legfeljebb két személy számára. Igen, kissé limitált, de hát kit érdekel, amíg olyan programok várnak rájuk, mint:

#1 Ken fantasztikus ruhatárának megtekintése.

#2 Tánc a parketten vagy a szabadban, hogy előhozzák a bennük rejlő cowboyt, esetleg még egy naplemente-szerenádot is előadhatnak Ken gitárján

#3 „Beach off” kihívás, amely során a villa medencéjénél pihenhetnek és napozhatnak

#4 Egy darabot haza is vihetnek az élményből: egy pár görkorcsolyát és egy sárga-rózsaszín szörfdeszkát kapnak ajándékba

Hogyan működik a foglalás?

Minden érdeklődő július 17-én – közép-európai idő szerint 19 órától – ezen a linken adhatja le foglalási kérelmét Ken szobájára a Barbie’s Malibu DreamHouse-ban. Az utazást nyilván önállóan kell megoldani. Egészen elképesztő, nem?

Fotók: airbnb