×

Íme minden Barbie-utalás Margot Robbie ruhatárából

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 07. 12.

Margot Robbie és stylistja teljesen új szintre emelték a tematikus öltözködést a Barbie-turné alatt.

Pink univerzum, óceánra néző kilátás és érkezéskor Ken a házigazda. Kell ennél több? Júliustól két limitált napra bárki számára elérhető a Barbie-ház az Airbnb-n, a szerencsés vendégek ráadásul ingyen élvezhetik a malibui villát!

Margot Robbie és a Barbie többi színésze egy igen széleskörű promóciós turnéra indult el, hogy kellőképpen Barbie-hangulatba hozzanak mindenkit. A színésznő és stylistja a turné során igazán kitettek magukért: Margot a ruhákban minden egyes állomáson úgy nézett ki, mint egy igazi Barbie-baba. Papucsok, miniszoknyák és sok-sok rózsaszín. 

Andrew Mukamal stylist az eredeti, 50-es évekbeli Barbie-babákból merített ihletet, és a színésznőt olyan ruhákba öltöztette, amelyek egy-egy babára utalnak. A vintage Chanel tweedtől kezdve a Bottega Veneta rózsaszínű ruháin át Mukamal a nagy divatházakkal dolgozott együtt, hogy megalkossa Margot Robbie Barbie által inspirált álomruhatárát. A sajtókörút Sydneyben kezdődött, és szinte már az elején kirajzolódott néhány kulcsfontosságú elem. A szabásvonalak combig érőek, a sziluettek formásak, és Margot közelebbről megismerkedett a fehér, belebújós magassarkúval is.

Barbie szorosan kapcsolódik a divathoz, hiszen úgy játszanak vele a gyerekek, hogy felöltöztetik.

– mesélte Jacqueline Durran, a Barbie film jelmeztervezője. 

Vasárnap este a premierre is sort került Los Angeles-ben, ahol Margot Robbie valószínűleg mindenkit lesokkolt öltözékével. Ugyanis a megszokott habos-babos pink helyett az este folyamán a feketéé volt a terep. De aggodalomra semmi ok, ez a szett is egy Barbie-utalás volt! Lejjebb mutatjuk is, hogy melyik Barbie melyik ruhát inspirálta.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BARBIE (@barbiethemovie) által megosztott bejegyzés

Margot Robbie és a Barbie-inspirációk

Margot Robbie Barbie

A színésznő a Los Angeles-i premierre az 1960-as „Solo in The Spotlight” Barbie-t idézte meg: Schiaparelli fekete flitteres, tüllszegélyes, pánt nélküli ruháját viselte fekete Manolo Blahnik magassarkúval.

Margot Robbie Barbie

Margot „Totally Hair” Barbie-nak öltözött 1992-ből, göndör hosszú hajjal, Emilio Pucci nyomtatott miniruhával, élénk rózsaszín tűsarkúval és fluoreszkáló rózsaszín Chanel logós fülbevalóval.

Margot Robbie Barbie

Mexikóvárosban Margot egy 1992-es babát idézett meg rózsaszín miniruhában, láncos övvel és túlméretezett ezüst fülbevalóval.

Egy szöuli sajtótájékoztatón Margot Robbie az 1964-es csillogó rózsaszín babára utalt. A színésznő Moschino kristályszegecsekkel díszített rózsaszín szoknyakosztümöt viselt, melyet egy szív alakú steppelt táskával, masnis pillbox-kalappal és élénk rózsaszín Manolo Blahnik magassarkúval párosított.

Egy másik állomáson Margot Robbie az 1985-ös „day to night” babának öltözött: vagyis egy rózsaszín, Versace által készített egyedi ruhát viselt, csillogó telefonnal, fehér kalappal és egy Manolo Blahnik cipővel. Egyik személyes kedvencem a színésznőtől.

Ugyanezen az estén a „day to night” babától elköszönve Margot Robbie és stylistja, Andrew Mukamal az eredeti ruhára szerettek volna utalni. A Versace-val együttműködve egy kristályos bodyt és egy élénk rózsaszín habos szoknyát készítettek.

Miközben a Barbie-t népszerűsítette Sydneyben, Margot Robbie egy csíkos bodycon miniruhát viselt Hervé Légertől, amely egy eredeti, 1959-es Barbie babára utalt. Stylistja, Andrew Mukamal nagy figyelmet fordított az eredeti baba részleteire, és egy hasonló, Manolo Blahnik által készített nyitott elejű magas sarkút választott hozzá. Margot haját is ugyanolyan magas lófarokba tűzték.

Egy hollywoodi fotózáson Andrew Mukamal egy másik eredeti babaruhára referált. A színésznő egy élénk rózsaszín, pöttyös Valentino miniruhát, egy sárga táskát és egy fehér Manolo Blahnik magassarkút viselt.

Reméljük, ezek a szettek még jobban meghozták a kedveteket a hamarosan megjelenő Barbie-filmhez! Mi már alig várjuk, hogy lássuk! 

Borítókép: Elle

Képek: Vogue UK