×

Megérkezett a Willy Wonka első előzetese, a főszerepben Timothée Chalamet

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 07. 16.

Timothée Chalamet rajongók, figyelem! Megérkezett a Willy Wonka első előzetese!

Dokuparódiáktól a könnyű limonádéfilmeken át a legkeményebb küzdelmekig. Íme a legjobb, kötelező és kihagyhatatlan teniszfilmek.

A film, amely Roald Dahl szeretett történetének, a Charlie és a csokigyárnak az előzménye, a Chalamet által alakított fiatal Wonkát mutatja be a csokoládégyár megalapítása előtti években. Még májusban Timothée a filmmel kapcsolatban a következőket nyilatkozta:

Olyan filmen dolgozni, ami egy fiatalabb közönséghez szól, akik még cinizmus nélkül tekintenek a dolgokra, egyszerűen hatalmas öröm számomra. Ezért vonzott ennyire ez a dolog. Az intenzív politikai retorika idején és légkörében, amikor állandóan annyi rossz hír érkezik, ez remélhetőleg egy darab csokoládé lesz az emberek életében.

Willy Wonka

Kép: Wonka Instagram

A Wonka rendezője, Paul King, aki a két Paddington-film rendezője is, máris elismerően nyilatkozott Chalamet alakításáról a filmben.

Szerintem az ő alakításában nemcsak az a figyelemre méltó, hogy vicces, huncut és titokzatos – mint az a Willy Wonka, akit az emberek ismernek –, hanem az is, hogy hatalmas szívvel játssza ezt a szerepet, és zseniális színész. Érzelmileg hihetetlenül intelligens, és nagyon sok érzelmi igazságot tud belevinni a szerepbe.

Íme minden, amit a december 15-én megjelenő filmről egyelőre tudunk!

Miről is fog szólni a Willy Wonka?

A film középpontjában Willy Wonka fiatal verziója áll, mielőtt megnyitotta volna a gyárát, miután hét évig utazgatott a világban, hogy tökéletesítse a mesterségét.

A film szinopszisa szerint Timothée Chalamet főszereplésével ez az ellenállhatatlanul élénk és ötletes nagyszabású alkotás egy fiatal Willy Wonkát mutat be a közönségnek, aki tele van ötletekkel, és elhatározza, hogy egy-egy finom falat erejéig megváltoztatja a világot. Így szeretné bebizonyítani, hogy az élet legjobb dolgai egy álommal kezdődnek, és ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy találkozz Willy Wonkával, akkor bármi lehetséges.

Kik lesznek még benne a filmben?

Chalamet mellett Hugh Grant, Olivia Colman, Sally Hawkins, Rowan Atkinson és Keegan-Michael Key is szerepelni fog a filmben.

Az előzetest itt tudjátok megnézni:

Borítókép: Willy Wonka előzetes