×

Fashion Breaking News: Timothée Chalamet a Chanel Bleu új arca

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 05. 15.

A Chanel meghúzta a (nem annyira) váratlant: Hollywood jelenleg legmenőbb színésze lett a márka ikonikus férfi illatának kampányarca. 

A Louis Vuitton tegnap a Wall Street Journalnak is megerősítette a hírt, hogy Pharrell Williams rapper, producer és vállalkozó került a néhai Virgil Abloh helyére, ami a divatház férfi kreatív igazgatói posztját illeti.

A francia divatház egy Instagramon közzétett bejegyzésben hivatalosan is megerősítette, hogy Timothée Chalamet a BLEU DE CHANEL illat új kampányarca. Chalamet ezzel a hollywoodi színésztárshoz, a szintén közönségkedvenc Brad Pitthez csatakozik, mint a francia luxusház illatnagykövete. Timothée-t még áprilisban látták a BLEU DE CHANEL reklámfilmjének forgatásán New Yorkban.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CHANEL (@chanelofficial) által megosztott bejegyzés

Egy Instagram-posztban Chalamet azzal ugratta a rajongókat, hogy egy közelgő Chanel-kollaboráció van kilátásban. A posztban a klasszikus Chanel-logó szerepelt fekete-fehérben egy rejtélyes felirat kíséretében, amely így szólt: „CC X TC OTW”. További részleteket nem árultak el, de a rajongók most azt találgatják, hogy egy ruhakollekció is benne lehet a pakliban az illat mellett? Izgi!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Timothée Chalamet (@tchalamet) által megosztott bejegyzés

Már csak azért is, mert ugye nem ez lenne az első alkalom, hogy a Chanel férfi nagykövettel dolgozik együtt egy új kollekción. 2010-ben Pharrell Williams keltette fel a néhai Karl Lagerfeld figyelmét, aki a 2015-ös Paris-Salzburg Métiers d’Art kollekcióhoz készült rövid divatfilmben is feltűnt, szerepelt modellként a kifutón, de még kapszulakollekciót is tervezett.

Persze az egyelőre bizonytalan, hogy ez az együttműködés meddig terjed, de az sokat sejtet, hogy Chalamet a márka férfi nagyköveteinek igen rövid listájához csatlakozik. Alig várjuk a folytatást!

Borítókép: ©Alamy