×

10 leárazott fürdőnadrág, amit beszerezhettek a Fashion Streeten

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 07. 21.

Még mindig tartanak a leárazások, úgyhogy irány a Fashion Street! Igazán jó áron lehet most lecsapni a ruhákra, úgyhogy fiúk, most vagy soha: íme a legjobb 10 leárazott fürdőnadrág!

Jönnek a forró hétvégék, jön a nyaralás, pakold össze a cuccaid, hogy a vízparton se szenvedj hiányt semmiben! Nagy strandtáska kisokos következik!

Korábban összeszedtük nektek a 10 legmenőbb akciós fürdőruhát, de most a fiúkon a sor! Tudjuk, tudjuk… A hátatok közepére se kívánjátok a shoppingolást, csak a macera van vele. Hosszú sorok a próbafülkéknél; annyi lehetőség, hogy azt se tudjátok, hol kezdjetek hozzá; folyamatos levetkőzés, felöltözés; boltról boltra való vándorlás… De higgyetek nekünk, ennek nem kell ekkora nyűgnek lennie! A Fashion Street üzleteiben kedves, segítőkész dolgozók várnak titeket, hogy megkönnyítsék a vásárlásotokat.

Fürdőnadrág fajták

A szörfös fazonú fürdőnadrág ideje lejárt, viszont pár klasszikus idén visszatért a boltok polcaira. A lényeg, hogy legyenek minél rövidebbek, így talán nem is olyan meglepő, hogy az olaszok nagy kedvence, a fecske újra hódít. De a boxer fazonú nadrágok, valamint a fürdőshortok is igen népszerűek.

A választék hatalmas, de most összeszedtük kedvenceinket, amiket ti is könnyedén beszerezhettek a Fashion Street üzleteiben!

A letisztult – Tommy Hilfiger

A funky – BOSS

A nude – Calvin Klein

A játékos – Intimissimi Uomo

fürdőnadrág

A Baywatchba illő – BOSS

fürdőnadrág

A klasszikus – Tommy Hilfiger

fürdőnadrág

A vidám – Calvin Klein

fürdőnadrág

A merész – Intimissimi Uomo

fürdőnadrág

Az újrahasznosított – BOSS

fürdőnadrág

A tengerész – Intimissimi Uomo

fürdőnadrág

Szerintünk elég jó a felhozatal, de nektek melyik a kedvencetek? A Fashion Street üzleteiben lecsaphattok rájuk!

Fotók: Pinterest