×

A körömtrend, amiért odáig van a TikTok – íme az aura köröm!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 07. 24.

Volt itt már minden: króm poros köröm, babyboomer, áfonya kék. Most pedig az aura köröm a TikTok világának új kedvence!

Nem ez az első alkalom, hogy az aura divatba jön, de talán kijelenthetjük, hogy most éli csak igazán fénykorát. Ha rajongsz az asztrológiáért, akkor lehet, hogy ismered a jelenséget. Ahogy a név is sugallja, ezeket a mintákat a színes spirituális energiamezők koncepciója ihlette, amelyek egyesek szerint körülvesznek minket. Ez magába foglalja a hangulatodat és a tudatalatti gondolataidat az adott pillanatban, egy színben, vagy egyeseknél több színben is. Minden szín az érzelmek egy-egy változatát jelöli. Például a piros színt gyakran társítják az erős akaratú, energikus és céltudatos emberrel. A lila azt jelenti, hogy viselője kreatív-gondolkodó, misztikus és bölcs. A sárga azt sugallja, hogy az illető hűséges, kalandvágyó és boldog. A színek az értelmezéstől függően pozitív és negatív konnotációkat is képviselhetnek.

aura köröm

Hogyan tudod te is megcsinálni az aura körmöt?

Ez a trend minden évszakban tökéletes, mivel sokféle színt beépíthetsz a dizájnba, és különböző színátmeneteket hozhatsz létre. A körmösök általában air-brushing technikát használnak a tökéletes átmenet eléréséhez. Azonban hasonló eredmény érhető el egy kis szivaccsal és maszatolással, vagy akár egy kis ecset és hajcsat segítségével, hogy a közepénél intenzívebbé váljon az átmenet, vagy ha úgy tetszik, akkor extra elemeket adjon hozzá.

Személyes kedvencem ez a pink-narancssárga köröm, ami bennem egy az egyben a nyári naplementéket idézi meg. A kis pöttyök és csillagok pedig az éjszakai égboltra emlékeztetnek. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝙔𝘼𝙉𝙀𝙇𝙄 ౨ৎ 𝙐𝙏𝘼𝙃 𝙂𝙀𝙇 𝙓 (@nailedbyyans) által megosztott bejegyzés

Egy kicsit extrább irányba mozdulva, elhoztam nektek ezt a körmöt is, amiben felfedezhetjük a híres króm port is. A színek itt sokkal inkább keverednek, hideg és meleg egyaránt jelen van, és szerintem ez az ezüst króm részlet a körmökön igazán nagyszerűvé teszi a végeredményt.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@kiapainted által megosztott bejegyzés

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

austin | ohio nail artist (@icedbyaus) által megosztott bejegyzés

Korábban írtunk már a mermaidcore-ról is, és ha a trend kedvelője vagy, akkor van egy jó hírünk! Ebben a körömtrendben akár a sellőket is megidézhetjük különböző buborékokkal, gyöngyökkel vagy kristályokkal.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZBOBINAILS – NAIL ARTIST (@3615_zbobinails) által megosztott bejegyzés

Mi odáig vagyunk az aura körömért, egészen biztos, hogy a következő alkalommal ezt fogjuk kérni a körmösünktől!