×

Te felismerted a Chanel-darabokat a Barbie-filmben?

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 07. 27.

Lassan egy hete már, hogy bemutatták itthon is a Barbie-t, és a szemfüleseknek feltűnhetett a számtalan Chanel-szett a filmben. 

Végre eljött a nap, mától láthatjuk a várva várt Barbie-filmet a mozikban! Ennek örömére összeválogattunk nektek 3 imádnivaló outfitet: íme a legjobb Barbie inspirálta szettek!

A Chanel összefogott a Barbie-val annak érdekében, hogy valami egészen különlegeset hozzanak létre együtt. Az együttműködés azért is magától értetődő, mert a film főszereplője, a csodás Margot Robbie, történetesen a Chanel globális nagykövete is. 

Chanel x Barbie kollaboráció

A francia divatház már régóta együttműködik a filmvilággal, éppen ezért ez a legújabb projekt sem újdonság a Chanel számára. A Chanel szorosan együttműködött a Barbie mögött álló kreatív alkotókkal, és büszkén járult hozzá Margot Robbie karakterének számos gyönyörű jelmezéhez, sőt, még egy elegáns síöltözetet is tervezett Ken karakterének, akit Ryan Gosling alakít.

Egy júniusi interjúban Margot Robbie megosztotta izgatottságát a filmmel kapcsolatban, és a következőt nyilatkozta:

Igazán sok Chanel-darab látható a filmben, hiszen melyik Barbie ne szeretné a Chanelt? Barbie-nak minden kiegészítője megvan: kalap, masni és ékszerek egyaránt. Csak úgy, mint a játékbaba, a filmben én is hangsúlyos aranyékszereket viselek. A kalap sosem a nap elleni védelemre szolgál, hanem csak egy újabb kiegészítő, a táskákkal, cipőkkel és mindennel együtt! Nagyon szórakoztató élmény volt mindezt átélni!

Virginie Viard igazgató kreatív irányításával a Chanel öt lenyűgöző szettje került a nagyvászonra. Mind az ötöt kiegészíti egy sor gyönyörű steppelt táska, köztük egy szív alakú, és olyan magával ragadó kiegészítők, mint a Coco Neige kollekcióból származó síszemüveg, holografikus mandzsetták és kosztümös ékszerek, valamint a Maison Michel kalapjai. Jacqueline Durran Oscar-díjas jelmeztervező, a Chanel-ház közeli barátja a rózsaszín különböző árnyalataiban pompázó ruhákat válogatott a Ready-to-Wear, a Coco Beach és a Coco Neige kollekciókból, amelyeket Virginie Viard tervezett. Az öt szettet – köztük három kosztüm, egy síruha és egy ruha – mindegyikét úgy választották ki, hogy tükrözzék a Barbie-karakter lényegét, ahogyan a filmben elindul a magával ragadó utazásra.

A filmet már megtekinthetitek ti is a mozikban!

Forrás: Designscene.net