×

Nyári kedvenceink: a Fashion Street szerkesztőségének nélkülözhetetlen darabjai

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 11.

Legyen a szekrényben, a fürdőszobapolcon, vagy egyelőre csak a kívánságlistán, mindannyiunknak vannak olyan kedvenc termékei, amelyek nélkül nem tudná elképzelni többek között az idei nyarat. Most megmutatjuk nektek, hogy a Fashion Street szerkesztőségében melyek ezek a darabok, hogy inspirációt nyújtsunk nektek is! A főszerkesztő, Reményi Dia összeállítása következik. 

COS: szívecskés fülbevaló

Az a típus vagyok, aki nem tud, és nem is akar dönteni bizonyos dolgokban. Arany vagy ezüst, színes vagy nude, sportos vagy elegáns. A vagy nekem mindig és, ha divatról van szó. Ez végre az ékszertrendekben is megmutatkozik, és még a nagyobb, hangsúlyosabb statement ékszerek színét és anyagát is lehet vegyíteni egymással. Ebben az újrahasznosított sárgarézből készült COS fülbevalóban pedig az a legjobb, hogy az alsó szívecske lecsatolható, ha netán szolidabb összhatásra vágyunk. Egy ideje rajta van a wishlistemen, de most addig győzködtem magam, hogy megyek és meg is veszem!

fashion street

VERDÉ: Happily Offline kaktusz

Mivel a növény életbentartási képességeim hagynak némi kívánnivalót maguk után, nagyon örültem, amikor kaptam ajándékba egy kaktuszt, ami ráadásul nem egy sima szobanövény! A Verdé kaktuszai a legújabb dizájntrendek és az örröké tartó növények szerelemgyerekei, de a Happily Offline még ennél is több. A cuki kis dizájnerkaspóban lévő kaktusz megmutatja, hogyan élvezzük az offline üzemmódot manapság, amikor már unatkozni sem tudunk. Ha odatartod a mobilodat (szigorúan lecsatlakozva a wifiről) a cuki, vidám dizánerkaspóhoz, máris ad egy tippet a hasznos semmittevéshez. A kedvencem, amikor el kell képzelnem, hogy milyen palacsintatöltelék lennék. (Nyilván nutella, nem kérdés!)

fashion street

AERON: szatén maxiruha

Ha egyetlen ruhát kellene választanom a nyárra, az biztosan egy tervezői darab lenne, mégpedig a hazai felhozatalból. Egy dizájnerruha azért jó, mert hiába drágább, garantáltan egy életre szól. Főleg, ha olyan darabot választunk, amivel a kapszulagardróbunkat erősítjük. Az ilyen ruhákat a végtelenségig lehet kombinálni, a megfelelő kiegészítőkkel minden alkalomra új szettet kreálhatunk. Egyik nagy kedvencem ez a szaténruha az AERON Studiótól, amelynek gallérját a márka arany A-monogramja ékszerként díszíti. Hordanám télen-nyáron.

FOREO: UFO 2

Mivel nagyon száraz és érzékeny a bőröm (még nyáron is, nemhogy télen), hetente minimum kétszer használok pakolást vagy fátyolmaszkot. Nagyon örültem, amikor a FOREO piacra dobta az UFO-t, egy olyan szónikus készüléket, ami ezek hatékonyságát növeli. Amúgy is nagy FOREO rajongó vagyok, mert a svéd beauty-tech brand professzionális termékei a funkcionalitás mellett eszméletlenül jól néznek ki. Ráadásul egy töltés majd egy évet bír, az applikáción keresztül pedig minden készülékhez tartozik követendő treatment.

OYSHO: csikóhalas bikini

Ha nyár, akkor nekem a must have lista első tíz helyét a fürdőruhák foglalják el. Minden nyáron kell legalább 3-4 új darab, különben nem érzem magam komfortosan a strandon. Úszó múltamból adódóan a nyári napok kilencven százalékát töltöm vízparton, a vízparti napok 80 százalékát pedig konkrétan a vízben. Úgyhogy én már akkkor odaáig voltam a #mermaidcore-ért, amikor még az Instagram és a TikTok a fasorban sem voltak. Az idei kedvenc darabjaimat pedig az Oyshóban találtam meg, de az abszolút kedvencem ez a levehető csikóhallal díszített, aranyszőtt kétrészes. Csodaszép, kényelmes és megfizethető.

VIRAG KERENYI: Phoebe Chain 

A táska, csupa nagybetűkkel. Amióta a tavalyi Budapest Central European Fashion Weeken megláttam ezt a darabot, azóra erről álmodom, ha táskáról van szó. Tökéletes a mérete, imádom a vastag pántját, a markáns láncokról pedig nem is beszélve. Én sem tervezhettem volna tökéletesebbre a saját stílusomat jobban kifejező fekete alapdarabot. Még parkolópályán van egyelőre, de már írtam a Jézuskának, hátha!

ZELK ZOLTÁN: Este a kútban

Nem múlhat el ajánlásom könyv nélkül, pláne nem nyáron. Idén egyetlen fogadalmat tettem év elején, hogy nem fogok sem kényszerből, sem versenyt olvasni, de minden hónapban ki kell végeznem egy regényt. Jól haladok, augusztusban már a tizediket kezdem. De ebbe nem tartoznak bele az önsegítő illetve a verseskötetek, amiket szintén mindig párhuzamosan olvasok az adott nagy sztorival. Ha pedig líra, jelenleg Zelk Zoltán koromfekete reménysugaraiból táplálkozom. Megrendítő, emberi olvasmány inkább csak erős idegzetűeknek, akiket már megpróbált az élet. 

Kép: Libri