×

Nyári kedvenceink: a Fashion Street szerkesztőségének nélkülözhetetlen darabjai

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 12.

Legyen a szekrényben, a fürdőszobapolcon, vagy egyelőre csak a kívánságlistán, mindannyiunknak vannak olyan kedvenc termékei, amelyek nélkül nem tudná elképzelni többek között az idei nyarat. Most megmutatjuk nektek, hogy a Fashion Street szerkesztőségében melyek ezek a darabok, hogy inspirációt nyújtsunk nektek is! A pénzügyi manager, Turi Dorka összeállítása következik. 

Nyáron szerintem mindenki a tengerpartra, vízpartra vágyik a leginkább, de minimum egy kiadós pihenésre, kicsit elszakadva a mindennapoktól. Persze, ezt sajnos nem tehetjük meg egész nyáron, így személy szerint próbálom minél jobban belecsempészni a nyári hangulatot az unalmasabb hétköznapokba is, amihez az alábbi kedvencek adnak nekem nagy segítséget.

Women’ Secret Forever Gold Testpermet

Nyáron nem szeretem a tömény parfümöket, így egy tökéletes alternatíva a Women’ Secretnek testpermete, ami kicsit édeskés, de mégsem fullasztó. Abszolút a vízpart és a napsugár jut róla eszembe, így mindig feldobja a dolgozós hétköznapokat.

Kép: dm

H&M nyitott vállú ruha

Akik ismernek, azok tudják, hogy általában inkább nadrágos lány vagyok, nagyon ritkán hordok szoknyát vagy ruhát. Idén nyáron viszont kicsit nyitottabb vagyok a ruhák iránt és ez a H&M-es darab lett kedvencem. Praktikus, kényelmes, csinos, egy pár kiegészítővel, táskával könnyen feldobható egy laza nyári estére.

Fashion Street

Kép: H&M

MAC Prep + Prime fix+

Alapból sem használok sok sminket, de nyáron abszolút a minimumra törekszem, hiszen a 30-35 fokban nem szeretnék azzal foglalkozni, hogyan olvad le az arcomról az egész. Éppen ezért mindig szeretem egy sminkfixálóval lezárni a végén, hogy tényleg biztosan tartson a nap végéig. Ehhez most a Mac fixáló spray-t használom, amivel nagyon meg vagyok elégedve.

Kép: MAC

Calvin Klein napszemüveg

A napszemüvegekkel sajnos folyamatosan hadilábon állok, mivel általában vagy elhagyom, vagy összetöröm őket. Úgyhogy ezeket elkerülve ez az egyszerű, de nagyszerű, minimál stílusú Calvin Klein napszemüveg sajnos egyelőre csak a wishlistemen marad. 

Fashion Street

Kép: Calvin Klein

Massimo Dutti rövidnadrág

Mint már említettem, én inkább a nadrágokat preferálom a mindennapokban, így nem maradhat ki a listából ez sem. Szeretem a lengébb, laza, vékony anyagú rövidnadrágokat, mert számomra ezek kényelmesebb viseletet biztosítanak a nyári napokon. Ez a Massimo Dutti darab pedig ennek egy elegáns, nőies változat, amit az irodába is abszolút felvennék.

Fashion Street

Kép: Massimo Dutti

Baráti beszélgetések munka után

Bár nem egy termék, mégis szerettem volna megemlíteni ezt az elfoglaltságot. Nyáron a kedvenc időtöltésem a barátaimmal este kiülni valahova (például Duna-part, Margit-sziget, Városliget vagy igazából bármilyen park) egy üveg borral, valami nasival, zenét hallgatni és éjszakába nyúlóan beszélgetni a világ nagy dolgairól. Vagy csak bámulni a csillagos eget és megélni a jelen pillanatait, kicsit kiszakadva a monoton hétköznapokból.

Fashion Street

Kép: We Love Budapest