×

Nyári kedvenceink: a Fashion Street szerkesztőségének nélkülözhetetlen darabjai

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 15.

Legyen a szekrényben, a fürdőszobapolcon, vagy egyelőre csak a kívánságlistán, mindannyiunknak vannak olyan kedvenc termékei, amelyek nélkül nem tudná elképzelni többek között az idei nyarat. Most megmutatjuk nektek, hogy a Fashion Street szerkesztőségében melyek ezek a darabok, hogy inspirációt nyújtsunk nektek is! A marketing manager, Erdélyi Zsófi összeállítása következik.

LUSH Flyway Hair szilárd sampon

Nagyon örültem, amikor a LUSH piacra dobta a szilárd samponokat, hiszen így utazás során sem kell a kézi poggyász folyadékmennyiségén aggódni. Ez a sampon ráadásul olyan összetevőket tartalmaz, amelyektől garantáltan a tengerparton érzed majd magad. Kézzel szedett, durva szemű tengeri só, friss tengervíz, sziksófűpor, szicíliai citromolaj, rómaikamilla-olaj, Mert ha nyár, akkor tenger!

Zara Home tárolókosarak

És ha már tenger, ebben az esetben tengerifű – és így minden, ami kosár. És az sem baj, ha egy idő után az üres kosarakba újabb üres kosarak kerülnek, mert legalább raktunk bele valamit. 

Bamba Marha Big Kahuna burger

Ha a Bambában eszem (ami elég gyakran előfordul, pedig próbálok vegán lenni, de általában csak szerdáig sikerül), akkor az esetek 90%-ában Big Kahunát kérek, ami a főétel és a desszert is egyszerre, az édes, grillezett ananász miatt. Ezen kívül persze van benne egy jó szaftos húspogácsa, cheddar sajt, grillszalonna és teriyaki szósz is. Éhes lettem, ott tali!

Lindt Sensation Fruit

Áfonya és acai bogyók, étcsokival bevonva – bár nem sós, de legalább kék. Úgy vagyok függő, hogy közben nem is vagyok különösebben édesszájú. Mivel ez a csoki igazából savanyú.

Massimo Dutti ing

Szülinapomra kaptam egy ajándékutalványt, és hát valljuk be, ezt nem nehéz elkölteni a Massimo Duttiban. A fast fashion brand termékei egytől egyig erősítik a kapszulagardróbot, így a klasszikusokkal biztos nem lövünk mellé. Ezért választottam egy csíkos inget, ami a megfelelő kiegészítéssel lehet egyszerre elegáns, sportos és laza is.

COS szaténszett

Egy bézs pizsamaszett a COS-ból minden alkalomra – kutyasétáltatáshoz, az irodába és az ágyba egyaránt.

BOSS teniszladbaszett

Mielőtt azt hinnétek, hogy elkezdtem teniszezni (sem), ezt a luxi teniszladbaszettet igazából kizárólag a jószágnak (Bátor, a gyáva kutyámmajom) vettem, hogy aztán két hajítás után sose legyen meg többet.