×

Divattrendek a Koppenhágai Divathétről, amelyeket ti is könnyedén újraalkothattok

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 17.

Mert a dánok tudják, hogyan kell stílusosan megjelenni egy-egy eseményen! Ezek a divattrendek voltak láthatóak a Koppenhágai Divathéten!

Igaz, még egy hónap hátra van a nyárból, de sosincs túl korán, ha az új szezon trendjeiről van szó. Íme a legfrissebb hírek szerinti őszi trendek, amelyek 2023-ban imádni fogunk!

A divatrajongók számára talán ez az év egyik legjobban várt időszaka (az AW bemutatókat leszámítva), ugyanis divathetek sorozata lepi el a világ különböző városait! Ilyenkor nem csak a modelleken, de a résztvevőkön is egészen elképesztő szetteket pillanthatunk meg. Rögtön az első hétnek a dán főváros, Koppenhága adott otthont, ahol olyan divattrendek jelentek meg, amelyeket ti is könnyedén újra tudtok alkotni. Lássuk is őket!

Tetőtől talpig feketében

Ahogy közeledünk az őszhöz, úgy érezzük egyre inkább a késztetést arra, hogy tetőtől talpig feketébe öltözzünk. A Koppenhágai Divathéten többen is felültek erre a trendre, és hogy megtörjék a monoton szetteket, sokan mellényekkel, mélyen kivágott felsőkkel, felsliccelt szoknyákkal érték el azt, hogy egy kis bőrt is mutassanak. 

divattrendek

Képek: Who What Wear, Vogue Scandinavia

Oversized kosztümök 

Túlméretezett, de közben elegáns. Ezek a szavak jellemzik talán a leginkább a dánok stílusát, és az ő előrejelzésük szerint idén ősszel tarolni fognak az oversized kosztümök. Ügyesen rétegezve vagy akár minimális ékszerekkel párosítva egy igazán sikkes kinézetet kaphatunk.

divattrendek

Képek: Who What Wear, Vogue Scandinavia

Motoros dzsekik

A motoros dzseki valójában sosem ment ki a divatból, de az elmúlt pár szezon óta valahogy mindig jelen van, és nem hiába! Az őszi hónapokra tökéletes választás lehet egy egyszerű szetthez, de akár egy csajosabb outfitet is meg lehet vele spékelni! Nálunk az oversized fazon a befutó.

divattrendek

Képek: Vogue Scandinavia

Csipke minden mennyiségben

Csábító, áttetsző és rendkívül nőies: az utóbbi időben a csipke újra megjelent az utcai stílusban. Legyen szó szoknyáról, ruhákról, felsőkről vagy csak részletekről, Koppenhága utcáit ellepték a különböző változatok.

divattrendek

Képek: Vogue Scandinavia

Borítókép: Vogue Scandinavia, Who What Wear