×

Manifesztációs levél – így írd meg, hogy tiéd legyen minden, amire vágysz!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 30.

Nem lenne jó, ha a dolgokat a valóságba tudnánk „gondolni”? Ha csupa jó dolog történne velünk csak azért, mert az univerzumot arra kérjük? A manifesztációs levél megírásával megteheted az első lépést, hogy bevonzz az életedbe olyan dolgokat, amelyekre régóta vágysz!

Az ún. manifesztáció egy már régóta létező dolog, ami egy ideje újra rendesen pörög az interneten. Csak hogy pár hírességet említsünk, Kim Kardashian, Ariana Grande és Lady Gaga is hívője és kedvelője ennek. Aztán ott van a rengeteg könyv, tanfolyam és hashtag, amely arra emlékeztet bennünket, hogy továbbra is pozitívan gondolkodjunk, ha azt akarjuk, hogy álmaink valóra váljanak. Az internet tele van influenszerekkel, akik az életüket, munkájukat, partnereiket és együttműködéseiket a vonzás törvényének tulajdonítják. Ez a gyakorlat azon az elgondoláson alapszik, hogy megvan a hatalmunk, hogy létrehozzuk saját valóságunkat, és szinte bármit bevonzzunk az életünkbe.

A gondolataink hatalma

Az intuitív gyógyító és meditációs guru, Emma Lucy Knowles régóta a manifesztáció elkötelezett híve. Valójában éppen most írt egy egész könyvet (Crystals to Manifest), amelyben meg akarja mutatni nekünk, hogy ez nem egy múló hóbort, vagy egy vágyálom folyamata. Valójában pillanatról pillanatra manifesztáljuk életünket az energiánk, gondolataink, hiedelmeink segítségével — és persze megvan a hatalmunk arra is, hogy a jó irányba befolyásoljuk azt. Emma pedig úgy véli, hogy a kristályok a hiányzó darabok a kirakós játékból. 

Kiválaszthatod azt az energiát, amelyet készen állsz befogadni az életedbe, és a kristályok erejét használhatod az álmaid valóra váltásához

Az önsegítő technika – amely gyakorlatilag az álmok valóra váltását ígéri – évtizedek óta nagy népszerűségnek örvend, és akár hiszel benne, akár nem, érdemes adni egy esélyt neki. Mutatjuk hogyan!

Manifesztációs levél: így írd meg, hogy tökéletes legyen!

Mindig keltezd a levelet, majd kezdd el: 

Kedves Univerzum, kedves mindazok, akik olvassák! 

Kérem, hogy segítsetek abban, hogy elérjem céljaimat, amelyek a következők:

(És ide írhatod a top 10-es listád. Lehet több bekezdés vagy egy egyszerű lista. Ne törődj a konkrétumokkal, csak vesd papírra, ami benned van. Szerezd meg amit akarsz, vagy épp szabadulj meg a félelmeidtől, a toll és a papír nem szelektál. És fontos, hogy kézzel írd meg a manifesztációs levelet!)

Ha befejezted, zárd le egy köszönettel és az aláírásoddal.

Na és te, készen állsz a vadonatúj jachtodra?

Fotók: Unsplash