×

Back to the office – 3 outfit ötlet, hogy tűrhetőbbek legyenek azok az irodai napok

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 09. 1.

A szeptember közeledtével lassan véget érnek a nyaralások, a kánikulát felváltják a hűvösebb napok, és mi is visszatérünk az irodába, úgy igazán. Ezek az outfit ötletek segítenek, hogy tűrhetőbbek legyenek az irodai napok.

A cowboycsizma még mindig főszerepben van, és minden (rossz) beidegződés ellenére sem csak télen lehet viselni. Bizonyíték kell? Íme 3 szett, hogyan viseld idén nyáron!

Bár a legtöbb helyen szerencsére már nem igazán jellemző a szigorú dresscode, mégis szeretjük megadni a módját azoknak az irodai napoknak. Az ősz közeledtével sorra térnek vissza a nagy kedvenceink (loafer, öltöny nadrág, blézer, csak hogy egy párat említsünk…) a boltok polcaira. Lentebb összeállítottunk nektek 3 outfit inspirációt, amelyek tökéletesen megfelelnek a munkahelyünkre is!

#1 Ingruhák

Kezdjük egy nagyon egyszerűvel: ingruhák! Az ing egyébként is egy olyan ruhadarab, ami könnyedén elegánssá tesz egy szettet. Egy magassarkú csizmával és a megfelelő kiegészítőkkel, az ingruha lehet a tökéletes választás egy irodai napra! Nekünk nagy kedvencünk ez a Massimo Dutti darab, melyet könnyedén beszerezhettek a Fashion Streeten található üzletben! 

irodai

#2 Alkalmazkodj a trendekhez

Ha nincsen semmi ötleted, hogy mit is vegyél fel, akkor egész egyszerűen nézz körül TikTok-on vagy Instagramon! A két közösségi média appon számtalan trend kering az év összes hónapjában, és ez most sincs másképp. Korábban már írtuk egyik cikkünkben, hogy mik lesznek az idei ősz legnagyobb trendjei, de az egyik nagy favorit: vörös! És, hogy miért? Mert kellőképpen megadja azt a kis extrát, amire szükségünk lehet a borús, szürke őszi napokon. A teljes szett a Benetton kínálatából van!

irodai

#3 Fekete helyett tengerészkék

A fekete mindannyiunk számára egyenlő az elegancia fogalmával, de ha munkaruházatról van szó, a túl sok fekete már-már a nehézkesség és a komorság határát súrolhatja. Azt tanácsoljuk, hogy ha a feketéért rajongsz, fordulj a tengerészkékhez, mivel az ugyanolyan sokoldalú, de kevésbé érződik szigorúnak. És ki mondta, hogy a farmer nem lehet elegáns? Egy csini felsővel és egy magassarkúval meg is oldódott ez a kérdés! A COS a megfelelő márka, ha az irodai viseletről van szó.

irodai

Ne féljetek önmagatok lenni, még akkor sem, ha valamilyen szinten a munkahelyetek megkövetelik a csinosabb megjelenést!