×

Maggie Smith a legújabb Loewe kampány arca

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 10. 26.

A Loewe bemutatta új, 2024-es tavaszi előkollekciós kampányát, amelynek középpontjában a 88 éves színésznő, Maggie Smith áll.

„This Is Me...Now” – szól Jennifer Lopez első Intimissimi-kollekciójának szlogenje, amely az olasz fehérnemű művészete és az énekesnő határtalan kreativitásának találkozása.

Maggie Smith neve sokaknak a Harry Potter filmekből vagy a Downtown Abbey-ből lehet ismerős, most azonban a színésznő egy új oldalát mutatta meg. 88 évesen ő lett a legújabb Loewe kampány arca. A színésznő két különleges öltözetben látható, amelyeket a német fotós Juergen Teller fotózott. Az egyikben egy óriási bolyhos kabátot visel a Loewe jellegzetes Puzzle táskájával, a másikban egy fehér-fekete garbónyakú ruhát fodros szoknyával, kezében a márka Paseo táskájával. A divatrajongók azonnal megszállottjai lettek a színésznő mesés modellképességeinek.

Az, hogy Maggie Smith lett a Loewe legújabb kampányarca, egy olyan dolog, amiről nem tudtam, hogy szükségem van

– írta egy X (korábban Twitter) felhasználó. 

Maggie Smith

Kép: Vogue / Juergen Teller

Nem ez az első alkalom, hogy egy nagy divatmárka meglepő személyt szerepeltet egy kampányban. Smith fotóit azonnal Joan Didion 2015-ös Celine-reklámjával hasonlították össze, amelyben a legendás amerikai írónő a márka óriási napszemüvegét és elegáns fekete garbóját viselte.

Pamela Anderson tavaly szintén hasonló hírverést keltett az interneten, amikor a Jacquemus ünnepi kampányában szerepelt. Smith high fashion világában azonban van valami különösen fantáziadús. Ez is mutatja, hogy a nagyszerű stílus – és a remek pózolási képesség – kortalan.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jonathan Anderson (@jonathan.anderson) által megosztott bejegyzés

Borítókép és képek: Vogue, Juergen Teller