×

Kempinski The Spa: ötcsillagos wellness élmény a belváros szívében

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 11. 10.

Új dizájnt kapott a Kempinski The Spa, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest wellness részlege, a spa koncepciója és kezelései is teljesen megújultak. A magyar gyógyiszap mellett az első minősített biohínár alapú termékekkel kényeztethetjük magunkat, becsempészve egy csipet luxust a szürke hétköznapokba!

Nem győzzük felhívni a figyelmet arra, hogy még egy ötcsillagos belvárosi szálloda sem csak a kiváltságos turistáknak szól. Erre a legjobb példa a Kempinski Hotel Corvinus Budapest, amelynek étterme, az ÉS Bisztró az egyik legjobb belvárosi étterem. Az ÉS Delibe bármikor beugorhatunk egy jó kávéért vagy péksütiért főleg, de nem csak a reggeli órákban. A Blue Fox The Barban pedig olyan koktélokat kevernek, amik biztosan beleégnek az ízlelőbimbóinkba. Nem beszélve személyes kedvenvemről, a The Living Roomról, ahol a villás reggeli egy olyan luxus, amit egyszer mindenkinek ki kell próbálnia! És most ezekhez az egyedülálló gasztronómiai élményekhez csatlakozik a szálloda megújult wellness részlege.

Kempinski The Spa – egy hely a testi-lelki megújulásért

Az utazás és a testi-lelki harmónia kapcsolatának gondolata ihlette tér az utazás közben is megteremthető belső nyugalmat szolgálja, míg az új kezelések a vendégek egyéni igényeihez igazodnak. A hármas hatású (ásványi, mechanikai és termál) magyar gyógyiszappal végzett „The Hungarian Holistic Journey” továbbra is az egyik kiemelt ajánlat marad. 

photo by janprerovsky.com

Számos masszázs és arckezelés azonban a VOYA, egy ír családi tulajdonú wellness cég innovációjára és termékeire épül. Az etikus forrásból származó, és a világ első minősített biohínár alapú bőrápoló termékcsaládja a francia utazás szóból ered. A VOYA brand és a cég szakértelme az Írország északnyugati partvidékén őshonos hínárfürdőzés 300 éves hagyományára épül, és személyre szabott kezeléseket kínál. A hínár hatékonyságát az arc- és testápolásban tudományos vizsgálatok eredményei is alátámasztják. 

A Kempinski The Spa az első és egyetlen olyan spa Magyarországon, amely a VOYA fenntartható luxustermékeit és terápiáit alkalmazza. 

A hely, ahol a legegyszerűbb hétköznapból is világkörüli út lehet

Kováts Krisztina vezetésével a Haken Design tervei szerint újjávarázsolt terek visszatükrözik az utazás utáni és az új felfedezések iránti elemi vágyunkat. „Mert minden utazás. A legegyszerűbb hétköznapból is világkörüli út lehet egy pillanat alatt. Egy otthon, egy élettér kialakítása közben is utazni kell, világokat teremteni minden sarokba, közben pedig észrevétlenül megteremteni azt a melegséget, ami az otthont jelenti” – vallja Krisztina. 

photo by janprerovsky.com

A tartós testi és lelki harmónia elérése továbbra is a „Kempinski The Spa élmény” középpontjában áll. Mindez az új kezeléseknek köszönhetően még inkább figyelembe veszi a vendégek egyéni igényeit. A Kempinski The Spa egy nyugodt szigetet kínál a feltöltődéshez a nyüzsgő belvárosban, egy békét és harmóniát sugárzó helyet. A belső dizájn stílusa japandi, japán és a skandináv dizájn keveréke, amely természetes, fenntartható anyagokat és visszafogott földszíneket használ. 

photo by janprerovsky.com

A szálloda az új enteriőr megtervezésére magyar céget kért fel, és a felhasznált anyagokat, bútorokat is helyi gyártóktól rendelte meg. A megújult terekbe kortárs magyar képzőművészeti alkotások kerültek, amelyek az egyedülálló Corvinus Műgyűjteményt gyarapítják.

Gyere és fedezd fel te is a hétköznapi luxus fogalmát a Kempinski Hotel Corvinusban!