×

3 trend, amit érdemes koppintani a koppenhágai divathét street style szettjeiből!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 02. 3.

Vannak bizonyos divathetek, ahol a fókuszt egyértelműen a show-k viszik, és bizony vannak olyan helyszínek is, ahol a street style szettek sokkal izgalmasabbnak bizonyulnak még a tervezők kreációinál is. Ez utóbbiakhoz tartozik Koppenhága, ahol tegnap ért véget az őszi/téli kollekciók bemutatója, és ahol ezúttal sem csalódtunk a vendégek szettjeiben. 

A skandináv minimalizmust ismerjük és szeretjük, annak azonban még jobban örülünk, hogy a koppenhágai divathéten nyoma sincsen a letisztult, de sokszor egysíkú stílusnak. A front raw-tól kezdve a legeldugottabb sikátorokig olyan szetteket lehet látni, amikből a végletekig inspirálódhatunk. Végiglapozgatva a Vogue válogatását én is összegyűjtöttem a kedvenc street style szettjeim statement darabjait, amelyeket szezontól függetlenül érdemes beemelni a meglévő ruháink mellé. Sőt, még alternatívát is kaptok a Fashion Streetről!

A legjobb street style szettek és az alternatívák

#1 Maxitáska

Mi lehet csodálatosabb annál, amikor a táskádba belefér minden, amire szükséged van (és az is, amire amúgy nincsen)? Imádjuk a clutch-okat és a crossbody táskákat is, na de könyörgöm, mindennapi használatra felejtsük el őket! A hatalmas kiegészítő ráadásul most nem csak funkcionális, de stílusos is, elég hozzá a legegyszerűbb szettedet viselni.

COS

#2 Színes, bőr ceruzaszoknya

A felsliccelt farmerszoknyát felváltja egy szexibb verzió. A ceruzavonal mellett a bőr az, ami igazán feldobja ezt a darabot, nem beszélve arról, hogy a sztenderd feketétől is érdemes elszakadni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a fenti kép. Ha azonban a neonszín elsőre erős lenne, beújíthatsz ezzel a méregzöld darabbal. 

Hugo Boss

#3 Oversize bőrdzseki (a férfiosztályról) 

Vagy a nagypapa szekrényéből, ahogyan arról korábban írtunk már! Ahogyan a farmerdzsekiknél egy ideje  jobban esik a párunkét hordani, most eljött az idő, hogy a féltve őrzött bőrkabátját is behúzd egy-egy napra. Ha birtoklási vágyban szenvedsz, akkor viszont irány a bolt, csak ne felejts el a férfiosztályon keresgélni. Szoknyához, leggines-hez, bő farmerhez is ugyanolyan mutatós!

Tommy Hilfiger

Fotók ©Acielle/ Style Du Monde