×

Tavaszi szépségtrendek, amikről nem szeretnél lemaradni!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 03. 4.

Mind egyetérthetünk abban, hogy ez a mostani az eddigi leghosszabb tél volt, úgyhogy éppen ideje kimásznunk belőle. Ebben segítenek a maxi szoknyák, a napsütés, a hosszú séták a városban és természetesen a szépségtrendek is. 

A legjobb 2024-es divattrendek már kialakulóban vannak, köszönhetően a SS24 bemutatóknak és néhány határokat feszegető vörös szőnyeges szettnek. Ha kicsit is unod a jelenlegi gardróbodat, akkor olvass tovább, és inspirálódj velünk! Ez a 5 divattrend fogja uralni 2024-et!

Tavaly nagyon népszerű volt az egyszerűség: minimalista öltözködés, a lehető legkevesebb szín, clean-girl make-up stb. De úgy tűnik, 2024-ben ez mind a feje tetejére áll. Az év elején megjelent a „mob wife” trend, ami ennek a szöges ellentéte, merészséget és maximalizmust csempész a ruhatárunkba. Ebből adódóan talán nem is olyan meglepő, hogy a szépségápolás terén is elköszönünk az egyszerűségtől. De vajon mik lesznek 2024 tavaszának legnagyobb szépségtrendjei? Cikkünkből megtudhatod!

Merész ajkak

Személy szerint én különösen örülök ennek a trendnek, ugyanis mindig is a sötétebb színű rúzsokért rajongtam. Az élénk korallszín, a vibráló rózsaszín és a fülledt vörös átveszik az uralmat, miközben búcsút mondunk az eddig domináló lágy nude és semleges színeknek. Egy merészebb szín az ajkakon bármilyen egyszerű szettet különlegessé tud tenni. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés

Edgy szemek

Következő: edgy szemek. Búcsút inthetünk azoknak az időknek, amikor a szemsminkünk csak egy szempillaspirálból állt. 2024-ben visszatérünk a 90-es évekhez, és egy lágy grunge megjelenéssel adunk dimenziót a szemhéjunknak. Ez alapvetően a 2010-ben igen népszerű füstös szem lecsupaszított változata. 

szépségápolási trendek

Kép: Pinterest

Bőrápoló szépség

Míg a szemek és az ajkak esetében kissé extrább megközelítést alkalmazunk, addig az egészet egy természetesebb, bőrápoló hatású alapozó réteggel ellensúlyozzuk. Ez mit is jelent pontosan? Ha te is jártas vagy a skinfluencerek világában, akkor láthattad már, hogy olyan alapozókat és korrektorokat helyeznek előtérbe, amelyek aktívan hozzájárulnak a bőr egészségéhez, és légies, ragyogó végeredményt nyújtanak. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

steph hui🦋 (@stxph.h) által megosztott bejegyzés

Pillangóbob

A rövid haj reneszánszát éli, de a rengeteg opció közül a legfelkapottabb jelenleg a pillangóbob, a már említett pillangófrizurára támaszkodva, amely a svéd influencer, Matilda Djerf miatt lett népszerű. A pillangóbob ugyanolyan rövidebb és terjedelmes felső rétegekből áll, amelyek egy rövidebb hossz felé haladnak: egy kétszintes vágás, amely egy pillangó szárnyait utánozza.

Kép: Pinterest