×

Érkezik Matilda Djerf szépségápolási kollekciója!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 03. 14.

A svéd influenszer, Matilda Djerf a napokban jelentette be, hogy ruhamárkája mellett elindítja saját szépségápolási kollekcióját is. 

Ha érdekel a divat és követed a legújabb történéseket, biztosan nem kell bemutatnom a svéd influenszert, Matilda Djerfet. A Djerf Avenue márka megálmodója egy igazi stílusikonná nőtte ki magát az évek alatt. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit érdemes tudnod, ha hasonló stílusra vágysz. 

Tagadhatatlan Matilda Djerf befolyása a divat- és szépségszférában. A 3 millió Instagram-követővel büszkélkedő svéd modellből lett influenszer hivatalosan is elmosta a határokat az influenszer és a híresség között. Ezt bizonyítja az is, hogy a skandináv Vogue oldalain is szerepelt már, valamint világszerte ismertté vált. 

2019-ben debütált a ruhamárkája, a Djerf Avenue, amivel Matilda bebizonyította, hogy bőven ért az üzlethez is. Követői folyamatosan bebizonyítják hűségüket, az összes új kollekció szinte azonnal elkel. Talán ebből a felindulásból döntött úgy a svéd influenszer, hogy ruhamárkája mellé egy szépségápolási kollekciót is a piacra dob. Ha kíváncsi vagy a részletekre, olvass tovább!

Lehullott a lepel: jön Matilda Djerf szépségápolási kollekciója

Matilda a tegnapi nap folyamán az Instagram-oldalára posztolt egy képet, amelyen a következő felirat díszelgett: „Djerf Avenue Beauty Launching March 27th”, a rajongók pedig azonnal bezsongtak, de nem csodálkozunk.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MATILDA DJERF (@matildadjerf) által megosztott bejegyzés

Aligha meglepő, hogy Matilda a szépségápolás felé fordult. Évek óta hatalmas inspirációként szolgál a fiatal lányok számára: legyen szó a szőke, hatalmas volumenű hajáról vagy a ragyogó arcbőrérő (az én Pinterest-oldalam is tele van Matilda szettjeivel és sminkjeivel), és „GRWM” TikTok videói is folyamatosan milliós nézettséget produkálnak.

A kampányfotók egy az egyben visszaadják a klasszikus Matildát: tökéletesen formázott fürtök, ragyogó bőr és pirospozsgás arc. Szerintem senki számára sem okoz meglepetést, hogy a Djerf Avenue Beauty elsősorban a hajápolásra fog fókuszálni. A márka eddig két terméket erősített meg: egy The Breezy Styling Mist nevű volumenpermetet és egy On-The-Go Styling Gel nevű, többcélú styling terméket. A duót Matilda jellegzetes hajviseletei ihlették: a göndör, rugalmas fürtök és a hátrafésült konty.

Matildja Djerf

Kép: Matilda Djerf

Hihetetlenül büszke vagyok ezekre a termékekre, és alig várom, hogy a világ kipróbálhassa őket. Amióta csak az eszemet tudom, a haj számomra egyfajta önkifejezési lehetőség volt. Ahogy idősebb lettem, és egyre többet tudtam meg arról, hogyan készülnek a termékek, és milyen hatással vannak rájuk a különböző összetevők, hamar rájöttem, hogy a fiókomban semmi sem felel meg az igényeimnek és az elvárásaimnak. Nagyon izgalmas volt a tehetséges és szenvedélyes vegyészekkel együtt dolgozni, hogy olyan termékeket fejlesszek ki, amelyek valóban hiányoznak, ha elfogynak.

– mondta Matilda a szépségápolási kollekcióval kapcsolatban. 

Kép: Matilda Djerf

A jó hír? Már csak napokat kell várnunk, mivel a Djerf Avenue Beauty még ebben a hónapban debütál. A helyetekben én már most bejelölném március 27-ét a naptárban – szinte biztos, hogy sold-out lesz minden.

A Djerf Avenue Beauty a www.djerfavenue.com oldalon keresztül lesz elérhető.

Borítókép: Djerf Avenue , forrás: graziadaily.co.uk