×

Victoria Beckham x Mango: a kollab, amire nem számítottál

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 04. 15.

Jól látod, megérkezett a Victoria Beckham x Mango – a kollab, amire biztosan nem számítottál, és amit imádni fogsz!

Hogyan kezdi a napját Victoria Beckham? Biztosan nem mondunk újdonságot azzal, hogy az örökké karcsú divat- és szépségmogul az egészségét és a jólétét helyezi mindenekelőtt előtérbe. A hétvégén nagy vonalakban megosztotta követőivel a rutinját, cikkünkből pedig a részletek is kiderülnek.

A 2024-es tavasz már most izgalmas együttműködésekkel teli szezonnak ígérkezik. Korábban már beszámoltunk a Simone Rocha x Crocs kollabról, nemrégiben a H&M is bejelentett egy, a Rokh-kal való partnerséget. De a legizgalmasabb mind közül csak most érkezett, és nem más, mint Victoria Beckham és a Mango közös kollekciója!

Victoria Beckham x Mango

Az idén 40. születésnapját ünneplő Mango számára nem idegenek a kollabok. Az elmúlt években olyanokkal indított közös projekteket, mint Camille Charrière vagy a Los Angeles-i Simon Miller márka. Ez a partnerség azonban kétségtelenül a spanyol márka eddigi legjelentősebb kollaborációja, és várhatóan (az előző tapasztalatok alapján) azonnal sold out lesz.

Az április 23-án megjelenő kollekció Beckham női érzékiségét sugározza majd, amelyet testhezálló ruhák, precíz szabásvonalak, nappali és éjszakai kiegészítők formájában jelenít meg. Bár a Mango egyelőre csak korlátozott számú képet adott ki a kollekcióról, ezek jól illusztrálják azt a friss, nyárias palettát, amely a Victoria Beckham x Mango kollekció nagy részét alkotja majd.

Kép: Vogue

A La Piscine című ikonikus francia-olasz film, pontosabban Jane Birkin karaktere és könnyedsége inspirált. Ő maga a természetes szépség: rendkívül nőies és igazi szabadságérzetet sugároz

– nyilatkozta Victoria a WWD-nek. A tervező azt is elárulta, hogy egy könnyű nyári eleganciát sugárzó kollekciót akart létrehozni, amelynek darabjai jól viselhetőek és könnyedén kombinálhatóak más ruhadarabokkal. 

Victoria Beckham x Mango

Kép: WWD

Victoria Beckham x Mango

Kép: WWD

Ami az árakat illeti, a kollekció a Mango szokásos áraihoz képest kissé drágább lesz, bár a márka szerint ez tükrözi a felhasznált anyagok és az apró részletek magas minőségét.

A kollekció április 23-án, kedden érkezik a Mango üzleteibe és webshopjába!

Forrás: graziadaily.co.uk, borítókép: infostyle.info