×

A Wales Bonner x Adidas kollaboráció emlékeztet minket arra, miért is szeretjük annyira a Sambát

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 05. 24.

Az utóbbi időben elfeledkeztél az Adidas Sambáról? A Wales Bonner x Adidas kollaboráció most emlékeztet minket arra, miért is robbant be a köztudatba a márka ikonikus cipője.

Sydney Sweeney lett a Jimmy Choo legújabb márkanagykövete, és elnézve a Palm Springsben forgatott kampány anyagát, ezen nem is csodálkozunk: a márka választása telitalálat!

Bátran kijelenthetjük, hogy az Adidas Samba egy ideje már nem örvend akkora népszerűségnek, mint 1-2 hónapja. Ez azért is lehet, mert menet közben a Gazelle és a Spezial is új, extrább külsővel robbant be a köztudatba (és ugyebár az emberek mindig keresik a trendibb, vagányabb darabokat). 

Ez a hét lehet azonban a fordulópont a Samba életében. A most megjelent Wales Bonner x Adidas együttműködés azon van, hogy helyreállítsa a márka ikonikus cipőjének hírnevét, emlékeztetve minket arra, miért is szerettük meg. Nézzük is, mit kell tudni a közös kollekcióról!

Wales Bonner x Adidas 

Grace Wales Bonnert a kenyai Iten maratonfutói inspirálták a kollekció elkészítéséhez, és olyan darabokat alkotott, amelyek ódaként szolgálnak a rugalmasság, a kitartás és az elkötelezettség számára. A korábbi kollekciókhoz hasonlóan Bonner újraértelmezte az Adidas archívumának darabjait, és az általa képviselt vagányság jellemzi a tréningruhákat, edzőcipőket és a kollekció többi darabját is.

Ezúttal két Samba modell van: a klasszikus Samba és a Samba Millennium. Ezeken kívül még egy másik Adidas klasszikus, az SL 76 is megkapja a Wales Bonner-féle átalakítást. És hogy miért olyan tökéletes ez a kolalboráció? A vintage hangulatot idéző cipők kiválóan helyt állnak egy olyan időszakban, amikor erőteljesen vágyódunk a nosztalgikus darabok után.

wales bonner x adidas

Kép: graziadaily.co.uk

wales bonner x adidas

Kép: graziadaily.co.uk

wales bonner x adidas

Kép: graziadaily.co.uk

Mivel ez a kollekció a sportteljesítményt ünnepli, nem meglepő, hogy a Viviane Sassen fotós által megörökített kampányhoz világklasszis Adidas futókat toboroztak. Olyan sportolókkal dolgoztak együtt, mint Emmanuel Wanyonyi, Bethwel Yegon, Nelly Chepchirchir, Charles Simotwo, Cornelius Kemboi és Barselius Kipyego.

Kép: Viviane Sassen

A teljes kollekció elérhető a Wales Bonner és az Adidas oldalán.

Forrás: graziadaily.co.uk, borítókép: Adidas