×

Ezek lesznek a nyár legnagyobb divattrendjei!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 05. 29.

Pár nap és június, ami egyet jelent a nyári ruhatár összeállításával! Nem tudod, hogyan kezdj neki? Aggodalomra semmi ok, elhoztuk, melyek lesznek az idei nyár legnagyobb divattrendjei!

Mert a csizma nem csak a téli időszakban állja meg a helyét! Mutatjuk, hogyan tudod stílusosan hordani tavasszal!

Bár megfogadtam, hogy nem viszem túlzásba a ruhavásárlást, azért mindig kíváncsian nézegetem a legújabb divattrendeket – sokszor nagyon inspirálóak tudnak lenni. Éppen ezért gyűjtöttem most pár kedvencemet, amit egészen biztosan látni fogsz nyáron az utcákon. Nézzük is őket!

Íme a nyár legnagyobb divattrendjei

Vajsárga

Alapvetően távol állnak tőlem a színek, de idén megfogadtam, hogy ha minimálisan is, de belecsempészek egy-két színes darabot a ruhatáramba, és a vajsárga éppen ebben nagy segítség. Nem az a túlzottan „arcba mászós” szín, de mégis ad egyfajta pluszt a megjelenésedhez. Lehet ez egy nyári ruha, egy felső, vagy akár nadrág/szoknya is, szerintem nagyon egyszerűen lehet stylingolni úgy, hogy a stílusodhoz illeszkedjen. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FILIPPA filippzorz MOULIER (@filippzorz) által megosztott bejegyzés

Minták minden mennyiségben

Ha már arról beszélünk, hogyan dobjunk fel egy egyszerű szettet, akkor úgy gondolom, hogy meg kell említeni a mintákat is. Idén kifejezetten nagyot mennek a kockás, csíkos, leopárdmintás darabok, utóbbi már az év eleje óta hatalmas népszerűségnek örvend. Ha netalán túl sok lenne így hirtelen egy kockás nadrág vagy egy csíkos ruha, akkor érdemes a kiegészítőkkel kísérletezni. Számtalan cipő, táska, mindenféle hajkiegészítő érhető el a különböző márkáknál, úgyhogy biztosan mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot. 

nyári divattrendek

Kép: Pinterest

nyári divattrendek

Kép: Pinterest

Ultraminiszoknyák (a bevállalósoknak magasszárú csizmával)

Nagyon úgy tűnik, hogy a maxi szoknyák iránti szeretet kezd eltűnni, és ismét előkerülnek a 2000-es éveket idéző ultraminiszoknyák. Ráadásul egyre több divatinfluenszernél látom mostanában, hogy vagy cowboy csizmával, vagy valamilyen telitalpú változattal kombinálják, ami szerintem elképesztő menő (bár én nem vagyok elég bátor hozzá). Egy egyszerű fehér/fekete top, de még egy ing is tökéletesen kiegészíti ezt a megjelenést. 

nyári divattrendek

Kép: Pinterest

Bermudanadrágok

Sokáig ódzkodtam a bermudanadrágoktól, aztán megtaláltam a tökéletes darabot: egy bézs, elegánsabb fazonú, térdig érő bermudanadrágot. Az a szuper benne, hogy el lehet vinni sportos irányba, de ugyanúgy egy csinosabb, nőiesebb irányba is. Ha valaki nem az elegánsabb fazont kedveli, akkor a farmerváltozatot is beszerezheti nagyjából az összes ruhamárka üzletében. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lara (@lara_bsmnn) által megosztott bejegyzés

Tenniscore

Bár ez a trend nem újdonság, idén nyáron ismét tarolni fog, köszönhetően Luca Guadagnino Challengers című filmjének. Nincs olyan lány, aki ne figyelte volna irigykedve Zendaya összes szettjét mind a filmben, mind a film sajtóturnéján. És hogy miért is olyan nagyszerű a tenniscore? Mert egyszerre ötvözi a kényelmet és a szexiséget. A pliszírozott szoknyától elkezdve a rövid ujjú pólóingen át egészen a tornacipőkig és zoknikig, minden darab arra ösztönöz, hogy előhozd magadból a sportosan szexi teniszbajnokot. 

Kép: Pinterest

nyári divattrendek

Kép: Pinterest