×

3+1 pénztárcabarát divattipp az őszi iskola- és munkakezdéshez

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 09. 3.

Az ősz beköszöntével egyre nehezebb eldöntenünk, mit vegyünk fel a kiszámíthatatlan időjárás miatt. Szerencsére az idei őszi divat olyan alapdarabokat tartogat számunkra, melyek igazán stílusossá teszik a megjelenést a melegebb és a hűvösebb napokon is.

Ha szeretnéd felkészíteni a gardróbodat az őszi szezonra, akkor érdemes olyan alapdarabokkal felvértezned magad, melyekben nem sülsz meg és nem is fagysz meg, ha tíz perc múlva száznyolcvan fokos fordulatot vesz az időjárás – mellette pedig nagyon vagányan is mutatnak!

Blézer

A blézer örök klasszikus, és a munka világában mondhatni kötelező darab. Ha feldobnád a szürke hétköznapokat, válassz egy nőies, virágmintás darabot! Nagy előnye, hogy farmerral és kosztümszoknyával is remekül kombinálható és tökéletes az évszakváltás szeszélyes időjárásához.

Ceruzaszoknya

Nem kell a szekrény mélyére száműznöd a szoknyákat! Az elegánsabb darabokat viseld vastagabb nejlonharisnyával, de ne kövesd el a legnagyobb divatbakit: átlátszó helyett feketével viseld!

Office-táska

Az irodai öltözék elengedhetetlen tartozéka az office-táska. A klasszikus feketénél idén csak a barna lehet még divatosabb. Válassz egy vidám, de elegáns darabot – a Furla most nagyon erős táskákkal rukkolt elő, mint a képen látható darab is! – és dobd fel vele az szetted.

Trench coat

Ismét hódít a ballonkabát! A női és férfi divatban egyaránt alapdarabnak számító trench coat minden szezonban megújul, és egyszerű, mégis rendkívül elegáns jellegének köszönhetően a gardrób örök darabjaivá válik. Kombináld színes vagy kicsit merészebb csizmával!

Ha szeretnéd felkészíteni a gardróbod az őszi szezonra, akkor irány az idén tízéves Fashion Street, ahol minden darabot megtalálsz elérhető áron!