×

Kaia Gerber ezúttal a Celine múzsájaként mutatja be a tavasz alapdarabjait

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2021. 02. 22.

Miután végigvonult a kifutónak kijelölt atlétikapályán a 2021-es tavasz-nyári bemutatón, a divatház úgy döntött, a szezonközi kampányhoz is Cindy Crawford lánya kell nekik.

A napokban írtunk a szuperhíres sztárcsemetékről, akik szüleik tehetségét, szépségét, rátermettségét örökölve azok nyomdokaiba léptek. A felsorolásból természetesen nem hiányozhatott Kaia Gerber sem, aki olyannyira nem esett messze a fájától, hogy őt is egymás után érik a felkérések a világ legnagyobb divatházaitól.

Baseball sapka, crop top, bőrblézer, farmersort és bokacsizma – miután Kaia Gerber ebben a super cool szettben sétált végig a kifutón, a Celine a kollekciót bemutató kampányhoz is őt választotta a modellek közül.

Nyilván, ki mást?

A fotókat a ház kreatív igazgatója, Hedi Slimane készítette Monacóban, amelyhez az idei szezon alapdarabjaiból válogatott össze egy ultrasikkes szettet az ő összetéveszthetetlen és kifinomult stílusával. Magas derekú farmer, vágott felső, tweed blézer – amely opcionálisan cserélhető farmerkabátra –, láncos válltáska, fekete napszemüveg, baseball sapka – egy pillanat alatt variálható szett mind a sportos, mind az elegáns alkalmakra.

Ha kedvet kaptál Kaia Gerber Celine-stílusához, alább egy kis inspiráció!

(Fotók: Celine)