×

A Hilfigernek köszönhetően most megismerheted a legvadabb alteregódat!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 09. 6.

A szépség újrafogalmazása a kulturális elvárások ledöntésével – röviden ez a lényege a Hilfiger legújabb, limitált kiadású TOMMYXRICHARDQUINN kollekciójának, amely egyesíti a márka jellegzetes, újító és nyitott esztétikáját és Richard Quinn ellentmondásos lázadását.

„Mit viselnek a nők. Mit viselnek a férfiak. Számomra ez nem kérdés.” Harry Styles nem egyszer nyilatkozott így ahelyett, hogy magyarázkodott volna a (nem rossz értelemben) sokat vitatott stílusa miatt. Úgy tesz, mintha nem lenne tisztában vele, mennyire a vérében van a csábítás, és a legnagyobb ütőkártyája sem az, amit a legtöbben gondolnak, vagyis a zene, hanem az a megjelenés, amit az énekes a stylistjával együtt épít fel előadásról előadásra: rendkívül szexi, de paradox módon valahogy mégis kívül esik a szexualitás skatulyáin.

A híres illusztrátor és grafikus, Fergus Purcell közreműködésével készült új monogram díszíti azt a példátlan uniszex kapszulakollekciót, amelyet a Tommy Hilfiger Richard Quinn-nel, a 2018-ban a Queen Elizabeth II Award for British Design díjjal kitüntetett fiatal tervezővel közösen készített. Az izgalmas együttműködés során egyik tervező sem kötött kompromisszumot, így a fiatal angol dizájner munkáira jellemző merész minták és eltúlzott sziluettek tökéletes összhangban egyesülnek az amerikai klasszikus újraértelmezésében kiváló Hilfiger-jegyekkel. Az összesen 40 darabból álló kollekciót egy sor kulturális archetípus ihlette (a punk, a felfedező, a mazsorett és a sportoló), persze mindegyikük kapott egy kis csavart is.

A Purcell által tervezett új „TH Monogram” Richard Quinn jellegzetes százszorszép mintájával lett mixelve, és dombornyomottan került a pufidzsekikre, kabátokra, hátizsákokra és tréningruhákra. Az ismétlődő motívumok random egymás mellé helyezése a keveredő textúrákkal minden darabot felejthetetlenné varázsolnak, az első ránézésre szokatatlan kombinációk pedig mégis működnek, ráadásul rendkívül exkluzív jelleget kölcsönöznek a szetteknek.

A kollekció darabjai már elérhetőek online vagy a kiemelt boltokban!