×

Íme 10 kihagyhatatlan darab a New York Fashion Weeken debütált COS kollekcióból

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 09. 21.

Kifinomult, elegáns, kozmopolita: a COS – mint mindig – most is tesz róla, hogy stílusosan vágjunk bele az őszbe, az amerikai divathéten pedig a többiekkel ellentétben azonnal megvásárolható kollekciót mutatott be a jelenlegi szezonra fókuszálva.

Nem nagyon van olyan divatmárka, amely nem a sokszínűséget ünnepli a 2022-es őszi-téli kollekciójával, de valljuk be, a Benettonnak nem kellett ahhoz BLM-mozgalom és társai, hogy ez a hitvallás legyen a brandidentitása fókuszában. Az olasz márka ugyanis 1965 óta képviseli, hirdeti és sulykolja a különbözőségben rejlő szépséget.

A H&M tulajdonában lévő, londoni székhelyű divatcég múlt héten debütált a New York-i divathéten. A tervek szerint az őszi/téli szezonban egy see now – buy now kollekciót mutattak be Karin Gustaffson kreatív igazgató felügyelete alatt, vagyis az ősz beköszöntével ők nem a jövő tavaszt prezentálják (hiszen hol van az még!), inkább lehetővé teszik a márka rajongóinak, hogy a frissen látott darabokat, amelyekbe nagy valószínűséggel beleszeretnek, azonnal meg is kaparinthassák. Logikus.

„A tervezési folyamat mindig ugyanaz, évszaktól függetlenül. És bár a COS darabokat időtlennek tervezzük, ügyfeleink továbbra is igénylik a nyári és téli hónapokra szabott, különböző funkciókat kínáló darabokat. Szezonon belüli kollekciónk lehetővé teszi az azonnali elköteleződést, azonnal megvásárolhatóak az üzletben és az interneten, amit a visszajelzések alapján a mi közönségünk nagyon értékel.”

Nyilatkozta a kreatív igazgató az amerikai Forbes-nak, aki elmondta azt is, hogy az idei őszi szezon legfontosabb elemei a női kollekcióban az oversize kabátok, a nadrágkosztümök, a hangsúlyos és élénk színű kiegészítők, amelyek árnyalatait szándékosan hangulatjavító céllal választották. A férfi vonalban a tweed kabátok hódítanak és most először pihe-puha kasmírtermékek is tarkítják a kollekciót, 2022-ben pedig természetesen nem hiányozhatnak az újrahasznosított anyagok sem.

És bár egy ilyen gazdag kollekcióból nehéz mindössze 10 kedvencet választani, mi most mégis megpróbáltuk a lehetetlent. A termékeket pedig természetesen megtaláljátok a Fashion Street-i COS üzletben!

Gyapjúsál

Oversize gyapjúkabát

Merinói gyapjúfelső

Bőr Crossbody

Kötött mellény

Kordbársony nadrágkosztüm

Kötött sapka

Tye-dye ruha

Chelsea Boot