×

Újabb dizájnersícucc a láthatáron: Michael Kors X Ellesse

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 12. 12.

A Michael Kors és az Ellesse közötti együttműködés a szezon egyik legfrissebb újdonságának ígérkezik, amely a sportmárka funkcionális oldalát ötvözi az amerikai tervező vibráló stílusával.

Mindegy, hogy az analóg világ vagy a digitalizáció gyermeke vagy, a jövő mindenkit ugyanúgy érint, így ez a lapszám neked is szól! 

A múlt héten debütált kollekció a lehető legjobbkor érkezett, az ünnepek előtt éppen annyival, hogy a téli sportok szerelmeseinek legyen mit a karácsonyfa alá kívánniuk, hiszen a legtöbben úgyis az ünnepek utánra tervezik a síelést és snowboardozást. Azok pedig, akik a sport mellett a divatért is rajonganak, nem is tudnának jobb ajándékot kívánni, ezt az igényt pedig a high fashion brandek már egy ideje felismerték. Akinek azonban a Dolce and Gabbana sícuccaira mégsem telik, de a stílusos megjelenésről még a lejtőkön sem hajlandóak lemondani, itt egy szintén parádés, ám egy fokkal kedvezőbb árú kapszulakollekció, amelyet ki más prezentálhatott volna, ha nem Kors egyik kedvenc múzsája, Emily Ratajkowskin?

A funkcionalitást és dizájnt ötvöző termékek egységes, merész színösszeállítást kaptak annak érdekében, hogy még a nagy fehérségben is észrevehetőek legyünk, ami a síelés biztonságosságát erősíti ugyebár, de abban szintén senkinek nem kell kételkednie, hogy a tömegbe sem fogunk beleszürkülni ezekkel a szettekkel.

 

A termékek elérhetőek mind a Michael Kors, mind az Ellesse webshopjában!

Fotók @Michael Kors