×

A kollekció, ami Barbie és Wednesday Addams szívét is rabul ejtené

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2022. 12. 27.

Nem tudod mit viselj szilveszterkor? Ezt is megoldjuk neked: vess egy pillantást a Helga Toth téli kollekciójára, amely tökéletes elegye a jelenlegi csillogást éltető divattrendeknek és a márkára jellemző kissé darkosabb stílusjegyeknek. Ez a végletekbe hajló kettősség teszi igazán egyedivé az XMAS kollekció minden egyes darabját.

Nem a Wednesday stylistjai találták fel a spanyol viaszt, de kétségkívül a Netflix sikersorozatának hatására tetőzik a trend iránti őrület, amelynek alapjául irodalmi és filmtörténeti klasszikusok szolgálnak. 

A márkára mindig is jellemző volt a minőségi anyaghasználat és a csillogó textúrák megjelenítése, azonban az utóbbi években egyre bátrabban nyúl az éppen aktuális divatszínekhez is. „A pink árnyalatai már az őszi kollekciómban is domináltak, amit szerettem volna a karácsonyi kapszulakollekcióban is tovább vinni, hogy tökéletesen kiegészíthessék egymást. Így esett a választásom erre a flitteres rózsaszín anyagra” – mesélte Helga. Természetesen a márka védjegyévé vált fekete árnyalat is meghatározó szerepet tölt be a kreációkban, amit az izgalmas anyagpárosítások és szabásvonalak tesznek igazán egyedülállóvá. Az idei évben a flitter, necc és viszkóz szövet mellett – közkívánatra – a bársony is helyett kapott a repertoárban.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helga Toth (@helga_toth_)

Extravaganciára kapcsolva

A kollekció éke a ’Gemma’ névre keresztelt flitteres ruha, amit egy látványos, levehető fél-blézer egészít ki. Az extravagáns összeállításnak köszönhetően garantált, hogy minden szempár a viselőjére tapadjon. „Szinte minden kollekciómban van legalább egy olyan kreáció, ami formabontó és vagány. Nem titok, hogy rajongok a különleges szabászati megoldásokért, és szeretem feszegetni a határokat, ezeket az extra darabokat pedig a hozzám hasonló merész nőknek dedikálom” – tette hozzá a tervező.

A kollekcióban természetesen szinte minden stílus követője találhat kedvérevalót, hiszen az egészen csajos szettektől kezdve a maszkulinabb ruhadarabokig minden fellelhető. A tervező elmondta, hogy az alkotási folyamat során mindig igyekszik szem előtt tartani, hogy többféle stílust vegyítsen az adott kollekcióban, természetesen megtartva a harmóniát és a márkára jellemző dizájnelemeket. Emellett gondosan ügyel arra is, hogy az egyes kreációk bármilyen eseményen – legyen szó családi, baráti vagy éppen üzleti rendezvényről – megállják a helyüket. Az ünnepi szetteket a márkától megszokott lebilincselő képanyag mutatja be, ahol az egyes ruhadarabokhoz tökéletesen passzoló sminkek és kiegészítők társulnak. A teljes képi anyag megtalálható a márka honlapján, illetve feltöltés alatt áll az Instagram oldalukon is, amit inspirációs célból egyaránt érdemes figyelemmel követni.

Kreditek:
Stúdió: B72 Stúdió
Fotó: Muszi Vivien
Smink: Erdély Kitty
Haj: Mészáros Emese
Modellek:Lőw Daniella, Sophie Lebedovskaya