×
ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
Print Editorial

MIHALIK ENIKŐ

Photoshoot by Martin Wanda for Fashion Street Magazine Spring/Summer 21
2023. 01. 10.

Nemcsak a szépsége, a gondolkodásmódja is megosztó, amelyeket viszont, ha más nem, a nemzetközi divatvilágban elért sikerei tagadhatatlanul alátámasztanak – nem mintha szüksége lenne rá. Fotósorozat a szerelemgyermekével várandós Mihalik Enikővel, egy döntéseiben megingathatatlan, laza, vicces és vérprofi topmodellel, akinek a szerelemben éppolyan fontos az egyenlőség, mint az első randin Süsü, a sárkány. 

Not only her beauty but her way of thinking is divisive as well, which, if nothing else, is undeniably supported by her successes in the international fashion world – not that she needs it. A photoshoot with Enikő Mihalik, an unwavering, easygoing, funny and professional top model, who is expecting a child of love, where we also learn that equality in love is as important for her as Süsü the dragon on her first date.

„Nekem szerencsém van, mert egyrészt mindig is szabadabb szellemű voltam, már gyerekként is, tehát van bennem egy adag genetikai lazaság, de ehhez az is hozzájárult, hogy a szüleim sosem álltak negatívan a tabutémákhoz.”

„I’m lucky because on the one hand, I’ve always had a more liberal way of thinking, even as a child, so my easygoing nature is genetic in part, but my parents’ openness with taboos has also contributed.”

Photographer: Martin Wanda

Fashion Director: Kiss Márk

Hair: Pásztor László

MUA: Knoll Gabi

Editor-in-Chief: Reményi Diána

MÉG TÖBB EDITORIAL