×

Valentin-napi ajándéktippek a világ legjobb pasijainak!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 02. 8.

Közeleg a szerelmesek ünnepe, ezért gyűjtöttünk nektek pár kis apróságot (és pár nem kis apróságot), amivel meglephetitek a férjeket, barátokat, vőlegényeket, vagy akit csak szeretnétek!

Alessandro Michele távozása után jó sokat várt a divatház az őt követő személy bejelentéséig, nem véletlenül. Nem lehet egyszerű egy ekkora zsenitől átvenni a stafétát, mindenesetre kíváncsian várjuk, mit kezd a nápolyi tervező a Gucci-örökséggel.

TOMMY HILFIGER

Tommy X Miffy

Hogy valami igazán cuki is legyen az ajándékok között! A Hilfiger a kínai új évet köszöntvén (amely szerint idén a nyúl évébe léptünk) megalkotta saját kollekcióját, amelyben a ruhadarabok mellett kiegészítőkön és alsóneműkön is ott díszelegnek a nyulacskák. A kifordítható dzseki magasan nyert.

THE BODY SHOP

Tisztító Himalájai Bambusz Szenes Szeánsz

Komplett rutin, ami elmossa a mindennapok szennyeződéseit és a tiszta bőr magabiztosságával ruház fel. Ez a szett azonban több, mint három remek arcápoló. Vásárlásával támogatod azokat a fantasztikus, Méltányos Közösségi Kereskedelemben résztvevő partnereinket, akiknek köszönhetően létrehozhattuk őket. A tisztító arcmaszkot és lemosót organikus teafaolajjal gazdagították, amit Méltányos Közösségi Kereskedelem útján szereztek be Kenyából. Ezzel az együttműködéssel támogatjuk a helyi földművelőket és fenntartható növénytermesztési technológiájukat. 

MASSIMO DUTTI

Bőrhátizsák

A finom marhabőrből készült hátizsák egyszerre mutatós, kényelmes és praktikus, amit mind elegánsabb, mind sportosabb szetteket ugyanúgy lehet viselni, és még a laptop is belefér!

HUGO BOSS

Telefontok

A tárgy, amire kérdés nélkül, mindenkinek szüksége van. És ha már minden nap, sőt naponta többször a kezünkbe akad, akkor legyen stílusos. Ha nem is a világ legromantikusabb ajándéka, legalább praktikus, a fiúk úgyis azt szeretik.

LUSH

Love Bug fürdőbomba

Tü-tűű! Hagyd, hogy ez a gyümölcsös-virágos négykerekű elvigye a pasidat egy körre. A csomagtartóban megbújó fenntartható, házi csillám extrán szikrázóvá varázsolja az utazást, a szicíliai citrom és a bio édesnarancs olaja pedig felpörgeti a motort!