×

Tombol a fánkszezon, ezek a legjobb helyek a fővárosban!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 02. 13.

Ha február akkor farsang, ha farsang akkor fánk! Íme a legjobb budapesti fánklelőhelyek, nem csak édesszájúaknak!

Kávé – szövetséges vagy ellenség (vagy épp egyszerre mindkettő), amelyről a függők képtelenek lemondani az egyedülálló ízélmény, az általa érzett hatás, vagy szimplán a kávéivás  rituáléja miatt. A szívet dobogtató fekete alternatívája a koffeinmentes változat, amely szintén sok kérdést felvet az egészség szempontjából, megpróbáltunk utánajárni az igazságnak.

Badass Coffee & Donut

Már a neve is szórakoztató, és hát sokkal több, mint egy szimpla fánkozó! Mindig van heti fánkkínálat kóstolóval, a hagyományos ízek kedvelői ugyanúgy megtalálják a számításaikat, mint a meredekebb gasztroélményre vágyók. A különleges alkalmakra készült kreatív fánkdobozokról nem is beszélve… 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Badass Coffee & Donut (@badasscoffeeanddonut)

The Box Donut

Egy újabb franchise, ami már öt helyen megtalálható a fővárosban. Akkor is, ha ez nem a magyaros, hagyományos ízvilágot hozza, az egyik nagy kedvenc hosszú idők óta. A pihe-puha, könnyű tésztára csorgatott mázak és egyéb feltétek nyilván az amcsi vonalat hozzák, amiben itt nem lehet csalódni, és tényleg olyan, mintha a fánkok négyzet alakja is hozzátenne egy kis pluszt az ízélményhez. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Box Donut (@theboxdonut)

La Donuteria

Ide semmiképpen sem egy diéta közben menjél „csak egy kicsit bűnözni”. A hely nem egy cuki manufaktúra, hanem egy eszméletlen gyorsan növekvő franchise. Ettől függetlenül a tésztát mindenki helyileg, frissen gyúrja, úgyhogy semmi gyorsfagyasztott förtelem. Ebből is látszik, mire van szüksége az embereknek, boldogsághormonra, minden mennyiségben. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Donuteria® Hungary (@la_donuteria_hu)

Cream Donut Bar

A hely, ahol minden egyes fánk kézzel készül, vagyis mindegyik teljesen egyedi, mint a hópelyhek, akárcsak a bennük lévő krémek és töltelékek. De a fánkokon kívül kérhettek isteni bageleket és persze kávét, minden mennyiségben.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cream Donuts + Shakes (@creamdonutbar)