×
ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
Print Editorial

LOVE Generation

Photoshoot by Viszlay Márk for Fashion Street Magazine Spring/Summer 2021
2023. 02. 20.

Lehet világgá kürtölt, féltve őrzött, vagy titokban élvezett. Lehet könnyed, mint egy ponyvaregény vagy súlyos, mint a gyász. De nem lehet kor kérdése, ítélkezés tárgya, pénz vagy feltételek függvénye. Minden szerelem egyedi és megismételhetetlen, amely az idő múlásával jó esetben szövetséggé alakul és a sírig kísér, de van úgy, hogy mindössze egy múló fejezetként halványodik a többi emlék között. Egy viszont biztos: a szerelem ünnep, és mindenki megérdemli, hogy legalább egyszer az életben megtapasztalja.

It can be shouted from the rooftops, treasured, or enjoyed in secret. It can be as light as a pulp novel or as heavy as grief. But it should not be a matter of age, subject to judgment, or dependent on money or conditions. 

Every love is unique and unrepeatable, which over time can ideally develop into an alliance and remain with you till death, but sometimes it fades into nothing but a passing chapter among other memories. One thing is for sure: love is a celebration, and everyone deserves to experience it at least once in their lives.

Photo: Viszlay Márk

Styling: Tankó Tekla

Hair: Bozó Csongor

MUA: Fazekas Richárd

models:

Lydia / Visage Model Management

Matt / Visage Model Management

Éva / Art Models

Tamás / Art Models

Mária / Budapest Casting

Károly / Budapest Casting

A helyszínért köszönet a Kempinski Hotel Corvinus Budapestnek.

MÉG TÖBB EDITORIAL