×

Tavaszi trendvadászat: atlétatrikó nem csak atlétáknak

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 03. 14.

Miután lezajlottak a 23/24-es őszi és téli trendeket bemutató divathetek, ugorjunk is vissza egy fejezetet, és elevenítsük fel, tavaszra és nyárra mit kínáltak nekünk a top divattervezők. Kezdjük a fiúkkal!

Várható volt, hogy visszatér egy újabb klasszikus a ruhatárba: az ujjatlan atléta. Ezúttal azonban nem az ingek alá kerül, hanem egyenesen a reflektorfénybe, ahogy annak idején viselték a női szíveket megdobogtató sztárok (legutóbb természetesen a 2000-es években, hurrá Y2K).

Josh Hartnett a Pearl Harborban
©Pinterest

Atlétatrikó és gatyaigazítás 50Cent-módra

Persze akkoriban leginkább a kipattintott rapperek és a military szerkót kedvelők körében volt nagy divat, így ki is merült a fehér bordázott verzióban. Ez azonban most megváltozott, hiszen a #bodypositivity és a gendersemlegesség a férfi divatra is nagy hatással van, így nem csak az anyaghasználatban sokkal merészebbek a tervezők, de egyesek még a kivágásokkal sem vicceltek, lásd Versace. Legyen szó mellényről, pólóról, feszülősről vagy oversize-ról, idén az ujjatlan a divat, és az alsó sem merül ki a farmerben: jöhetnek a sortok, öltönynadrágok és a chinók is.

Versace SPRING 2023 MENSWEAR

ETRO SPRING 2023 MENSWEAR

Dolce&Gabbana SPRING 2023 MENSWEAR

Rock Owens SPRING 2023 MENSWEAR

Prada SPRING 2023 MENSWEAR

Marine Serre SPRING 2023 MENSWEAR

Úgyhogy mindazok, akik szeretik a szellősebb darabokat, és szívesen mutatnak többet magukból, ne fogják vissza magukat. 

Borítókép:

Etro, Rick Owens, Dolce&Gabbana (GettyImages)