×

Fashion Alert! Mától elérhető a Zara Barbie-kollekció

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 07. 17.

Glamúros csillogás rózsaszínben és aranyban – ezek a Zara Barbie-kollekció összetevői, ami valószínűleg egy nap alatt lesz sold out. 

Nem meglepő fordulat, hogy a Zara meglovagolja az idei nyár (egyik) legjobban várt filmjének stílusát. Nem másról van szó, mint a Barbie-ról, és egy olyan kapszulakollekcióról, amelynek termékei valószínűleg egyetlen perc alatt fognak elfogyni. Aki még nem tudná, a film a csillogó Barbielandben zajló életről szól, mielőtt Barbie és Ken (Margot Robbie és Ryan Gosling) elindulnának kalandozni a való világunkba. 

Zara Barbie-kollekció – nem csak nőknek!

A filmhez hasonlóan a Zara Barbie-kollekció is mindenki számára készült, és valójában teljes választékot kínál nők és férfiak számára egyaránt! Mondanom sem kell, hogy minden a rózsaszín árnyalataiban pompázik, fekete és fehér részletekkel, illetve arany, ezüst és csillámpor érintésekkel. A kiemelt termékek között szerepel néhány olyan teljes outfit, amelyet abszolút a filmben látható stílusok ihlettek. Ilyen például a Barbie által viselt rózsaszín ginghamruha, vagy a Kenen látható cowboy-öltözet. Vagyis a Zara kapszulakollekciójának sokoldalúságával a film rajongói úgy öltözhetnek, mint a filmvásznon szereplő Barbie-k és Ken-babák, de a darabokat könnyedén hozzáigazíthatják a saját ruhatárukhoz is.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Random Studio (@random_studio) által megosztott bejegyzés

Az egyedülálló kollekció megünneplésére július 17. és július 30. között pop-up boltokat is kialakítottak a Random Studio vezetésével: az egyiket Párizsban, a másikat a New York-i Zara SoHo Store-ban. 

A Zara Barbie-kollekció július 17-től (azaz mától!) elérhető a Zara weboldalán és világszerte, a kiválasztott üzletekben. Íme egy kis ízelítő!