×

Újabb divattrend a láthatáron – bemutatjuk a Lemon Girl trendet!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 07. 24.

Már eltelt a nyár fele, de ez nem jelenti azt, hogy ne jönnének újabbnál újabb divattrendek. Ez alkalommal a lemon girl stílus a nagy kedvenc.

Bátran kijelenthetjük, hogy idén nyáron tarolnak a maxiszoknyák! 

Úgy tűnhet, hogy idén nyáron folyamatosan valamilyen új trend lép be a képbe, ugyanis a TikToknak köszönhetően szinte hetente lesz valami felkapott. Volt már Barbiecore, tenniscore, mermaidcore – csak hogy párat említsünk – , és most a citromsárga a fiatalok között a népszerű. Bemutatjuk a Lemon Girl trendet!

Merész, vidám, világos és élénk. Ezek jellemzőek a lemon girl stílusra, amely nemcsak az öltözködésben, de a manikűrben is igen népszerű. Ez összhangban van a dopamin okozta szépség eszméjével, amely a lezárások megszűnése után is fennmaradt: az emberekben van egyfajta késztetés arra, hogy megosszák másokkal az újra megnyílt világ iránti lelkesedésüket, és ezeket olyan merész színek viselésével teszik, mint a citromsárga. De a stílus elterjedésében szerepet játszik az is, hogy az emberek olyan érzetet szeretnének kelteni öltözködésükkel, mintha egy olasz kisvárosban süttetnék magukat – még ha nincs is tervben egy olasz út. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝕁𝕒𝕔𝕠𝕓 𝕤𝕔𝕙𝕨𝕒𝕣𝕥𝕫 (@jacobschwartzhair) által megosztott bejegyzés

A legtöbb emberben a nyár egyenlő a merészséggel, az élénk, színes ruhákkal, és a citromsárga mindezek megtestesítője. Véleményem szerint ezek a gyümölcsök által inspirált trendek azért jelennek meg egyre inkább a divatban, mert így próbáljuk létrehozni ezt a bizonyos vibrálást. 

Lemon Girl trend, de nem csak a ruhatárunkban

Való igaz, hogy a Lemon Girl jelenség a ruhatáron bőven túlmutat. A sárga és a neonzöld színek hónapok óta jelen vannak a sminkekben, és ilyenkor nyáron a parfümök és a bőrápolási termékek közül is hajlamosak vagyunk a citrusosabb, könnyedebb illatokat és összetevőket választani. És tekintettel arra, hogy mekkora hőség van mostanában, senki sem hibáztathat minket azért, mert valami frissítőre vágyunk.

Lemon Girl

Kép: Instagram/@doeneseya

Van egy jó hírünk! Ezt a trendet bárki könnyedén lekövetheti, hiszen sok más trendhez képest, itt elég egyszerű dolgunk van: tudjuk, hogy citrusos illatokat kell keresnünk, és több citromsárgát kell belevinnünk mind a ruhatárunkba, mind pedig a sminkünkbe. A trendeket emészthetővé teszi, ha olyasvalamivel tudjuk összekapcsolni, ami számunkra kényelmes és ismerős.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SILKBEAUTY (@silkbeauty.uk) által megosztott bejegyzés

És mi a legjobb az egész Lemon Girl trendben? Az, hogy mind az öt érzékünkre tud hatni! A sárga ruhák és sminkek viselése mellett választhatunk citrommal és citrusokkal teli bőrápolási termékeket, gyertyákat, illatszereket, sőt italokat is. Szóval akár divatrajongó, akár szépségmániás, akár illatfanatikus vagy, a Lemon Girl trend csak rád vár!

Hogy is van a mondás? Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét (vagy a mi esetünkben, add át magad a Lemon Girl trendnek)!