×

Augusztusi horoszkóp: erre a 4 csillagjegyre talál rá a szerelem!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 4.

A fülledt nyári napok felébresztik a szenvedélyt, különösen az alábbi csillagjegyeknek, akikre életük legintenzívebb és legszenvedélyesebb kapcsolata vár az augusztusi horoszkóp szerint!

Két barát, egy nő, a tenisz (és az egymás) iránti szenvedély. És persze rivalizálás. És győzelem. Luca Guadagnino új filmje nyitja majd a 80. Velencei Filmfesztivált, és mi alig bírjuk kivárni. Addig is itt van minden, amit a Challengers című filmről tudni kell.

Az augusztusi nyári energia felébreszti a szenvedélyt, és izgalmas, új szerelmi kapcsolatok előtt nyitja meg az utat. A kozmosz varázslatos légkört teremt, a sors láthatatlan szálakat sző a találkozásra szánt szívek közé. Különösen négy szerencsés csillagjegyek szülötteinek, akiknek a nyár vége így nem melankóliát, hanem boldog perceket tartogat. 

Augusztusi horoszkóp: A legszerencsésebb jegyek a szerelemben

Kos

Az augusztus izgalmas hónap lehet a Kos jegyében születettek számára (hoppá, én is az vagyok). Tüzes energiájuk és ragályos szenvedélyük felkeltik majd a potenciális partnerek figyelmét. Különösen a kreatív és kalandvágyó személyiségű emberek számára lesznek vonzóak. Ha Kos vagy, a lényeg, hogy ne féld megmutatni a sebezhetőségedet és kifejezni az érzéseidet, hiszen az őszinte kommunikáció segíthet közelebb kerülni egy különleges személyhez. 

Ikrek

Az ebben a jegyben születettek egész augusztusban a figyelem középpontjában lesznek elbűvölő személyiségüknek és érdekes beszélgetéseiknek köszönhetően. Ne féljetek kísérletezni és kipróbálni valami mást azokkal, akikkel találkozni fogtok! Így könnyedén nyílhat meg egy eddig ismeretlen út egy mélyebb kapcsolat felé. Legyetek nyitottak a változásokra, és törekedjetek rugalmasságra a kapcsolataitokban!

Mérleg 

A Mérleg jegyében születettek számára az augusztus jó híreket hozhat a szerelemben. Hagyjátok, hogy természetes kecsességetek és bájotok felkeltse a környezetetekben élők érdeklődését. Ha ez sikerül, akkor egy különösen bájos és kifinomult személy figyelmét fogjátok magatokra vonni. A már párkapcsolatban élők számára ez a hónap erősítheti a partnerrel való köteléket, elmélyítheti a kölcsönös megértést és kommunikációt. 

Bak

Az augusztus igencsak romantikus pillanatokat hozhat a Bakok életébe. Végre olyan találkozásra kerülhet sor, amely megváltoztathatja az életüket! Legyetek tehát nyitottak az új lehetőségekre, és ne hagyjátok, hogy a félelmek az utatokba álljanak. Hagyni kell, hogy a szerelem természetes módon történjen meg. Ehhez elég arra koncentrálni, hogy mély, bizalmon és hűségen alapuló kapcsolatot építsetek ki.

Persze a többi jegy se búsuljon, a szeptember még hozhat meglepetéseket!

via GIPHY

Forrás: grazia.it / Fotók: Unsplash