×

Nyári kedvenceink: a Fashion Street szerkesztőségének nélkülözhetetlen darabjai

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 9.

Legyen a szekrényben, a fürdőszobapolcon, vagy egyelőre csak a kívánságlistán, mindannyiunknak vannak olyan kedvenc termékei, amelyek nélkül nem tudná elképzelni többek között az idei nyarat. Most megmutatjuk nektek, hogy a Fashion Street szerkesztőségében melyek ezek a darabok, hogy inspirációt nyújtsunk nektek is! A social media manager, Horváth Niki összeállítása következik.

Hallottál már a Quiet Luxury kifejezésről? Ha nem, aggodalomra semmi ok! Mi összegyűjtöttük az összes fontos információt, amire szükséged lehet. 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig is az az ember voltam, akinek a bőrápolás és a sminkelés egy hatalmas kérdőjel volt. Túl sok termék, azt sem tudom, melyiket mire használják, és már annyira rástresszeltem, hogy inkább hagytam az egészet a fenébe. Azonban az elmúlt egy-két hónapban ez megváltozott, és nem azt mondom, hogy hatalmas smink és bőrápolási guru lettem, de azért már magabiztosabban mozgok ezek terén. Júliusban pár ilyen termék felkerült a kedvencek listámra, de ezek persze kiegészülnek azért ruhákkal is. De nézzük is őket!

CeraVe hidratáló arctisztító

TikTokon már igen sokszor szembejött velem ez a márka, a nagy bőrápolási influencerek is folyamatosan csak erről beszélnek, és most már értem, miért. Ilyenkor nyáron extrán száraz tud lenni a bőröm, így esténként nagyon jól tud esni a CeraVe hidratáló arctisztítója, ami még a smink eltávolításában is segít. Most már legalább két hónapja használom, és bátran kijelenthetem, hogy az én bőrömmel csodákat művelt, szóval csak ajánlani tudom!

FS szerkesztősége

Kép: Notino

Rare Beauty pirosító

Még egy márka, ami teljesen ellepte már minden közösségi média felületemet, és csak a hetekben sikerült lecsapnom az egyik termékükre. Ez nem más, mint Selena Gomez Rare Beauty márkájának a pirosítója. Sosem akartam elhinni, amikor az emberek azt mondták, hogy elég belőle egy minimális mennyiség, merthogy annyira pigmentált. De valóban így van! Amúgy is egy hatalmas pirosítós-lány vagyok, de ezért teljesen odáig vagyok!

FS szerkesztősége

Kép: Rare Beauty

COS kockás lennadrág

Egész nyáron azon vagyok, hogy megtaláljam a tökéletes lennadrágot, legyen az rövid vagy hosszú, de eddig nem jártam túl sok sikerrel. Azonban valamelyik nap „véletlenül” betévedtem a COS-ba, és ott volt Ő, A Tökéletes Lennadrág. Azóta nem tudok másra se gondolni! Kék-fehér kockás, a derekánál megkötős, és az esése is csodálatos! Azonnal került is a kívánságlistámra, és remélhetőleg hamarosan már a szekrényemben is ott lesz!

FS szerkesztősége

Kép: COS

Zara mellény

A héten írtunk egy cikket a mellényekről, és hogy mennyire trendik és felkapottak idén nyáron! Nos, beállok a sorba én is, ugyanis pár héttel ezelőtt beszereztem ezt a Zarás szerzeményt, amit azóta szinte le se lehet rólam venni. Egyszerűen bármihez tökéletesen passzol, lehet elegánsan viselni, sportosan, nyári ruhára rávenni, a lehetőség rengeteg. 

Fashion Street

Kép: Zara

COS overall

Ugyanazon a COS-körúton, ahol kinéztem magamnak a kockás rövidnadrágot, megtaláltam ezt a fekete overallt is. Első ránézésre egy lenge ruhának tűnhet, de valójában egy overallról van szó, ráadásul még zsebe is van! Hát mennyire menő! Nagyon tetszik a hátán a megkötős rész, a kivágása is nagyszerű, szóval azonnal került is fel a kívánságlistámra!

Fashion Street

Kép: COS