×

10 dolog, ami nélkül nem telhet el egy valamirevaló balatoni hétvége

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 08. 19.

Legyetek vérbeli balatonisták, vagy csak ritkán arra járó idegen üdülők, teljesen mindegy! A Balaton mindenkié, de legfőképpen azoké, akik nem félnek élvezni a magyar tenger nagyon magyar szokásait – pedig úgy az igazi! Íme 10 dolog, ami nélkül nem telhet el egy valamirevaló balatoni hétvége!

A manifesztáció azt jelenti, hogy az álmaidat, céljaidat és törekvéseidet valósággá teszed azáltal, hogy hiszel abban, hogy igenis elérheted őket.

Ne aggódj, még több mint egy hét van a nyárból! Ismerve az időjárást pedig (legalábbis remáljük) szeptemberben is lesznek kánikulai napok, amikor be lehet pótolni azt, ami esetleg kimaradt! Kötelező élmények következnek, hogy 10/10-es legyen a balatoni hétvége!

#1 Megenni egy egész sajtos-tejfölös lángost lelkifurdalás nélkül, függetlenül attól, milyen napszak van és mennyi felesleges kalória van benne!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DVA (@wearedva)

#2 Beúszni, bekrokodilozni, kajakozni, SUP-olni, vízibiciklizni (vagy amivel akartok, bemenni) a Balcsi közepére, ahonnan a part már legalábbis kellőképpen elmosódni látszik, és szerelmeskedni egyet a természet lágy ölén (meg a vízijárgányok kemény felületén).

#3 Beállni a strandra a röpisekhez (főleg akkor, ha idegenek), függetlenül attól, mennyire rossz a labdaérzéked.

#4 Felszállni egy diszkóhajóra és vállalni a bezártság minden következményét.

#5 Órákat tölteni a flamingó, dinnye, fánk, kagyló, pizzaszelet és egyéb teljesen indokolatlan formájú felfújható gumialkalmatosságokon lebegve anélkül, hogy bármi hasznosat csinálnál. Azon kívül, hogy a gyerekek sikongatását és az egyéb strandzajt hallgatod kifejezéstelen tekintettel).

#6 Hajnalban kelni, megnézni a napfelkeltét, jól bereggelizni, majd visszafeküdni.

#7 Éjszakai fürdőzés, opcionálisan meztelenül – bár mindenki tudja, hogy csak úgy van értelme.

#8 Könyvolvasás címszó alatt átaludni az egész délutánt a fa árnyékába terített pokrócon.

#9 Bemondatni a hangosbemondóban valami irdatlan nagy hülyeséget a haverodról/nak, akit azért a véletlenül megemlített fürdőgatya színéről biztos felismerhet mindenki.

#10 Elmenni a helyi (vagy közeli) bolhapiacra, csevegni az árusokkal és venni valami teljesen indokolatlan, mégis életre szóló, autentikus emléket. Csak mert tetszik.

+1 Úgy letolni az egész hétvégét, hogy semmit nem dokumentálsz, posztolsz és sztorizol, cserébe mindent száz százalékosan átélsz. Hidd el, egész más élmény lesz!

Mit hagytam ki? Írjátok meg!