×

5 köröminspiráció, hogy stílusosan vágj bele az őszbe

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 09. 5.

Mert ősszel is lehetünk ugyanolyan extrák, mint a nyári hónapokban – ebben segít ez az 5 köröminspiráció is!

Közeleg a szeptember, és lassan búcsút inthetünk a nyári estéknek. Egy évszak lezárásakor jó érzéssel tekintünk vissza, hogyan telt az elmúlt időszak. Így tett  Kendall Jenner is, aki nemrégiben beszámolt a Vogue magazinnak az idén nyáron történtekről.

Mermaidcore, krómpor minden mennyiségben, epermánia, quiet luxury… Ezen a nyáron minden volt, már ami a körömtrendeket illeti. Viszont nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én teljesen kifogytam az ötletekből. Éppen ezért elmerültem az internet világában, hogy felfedezzem, mik is lesznek az idei ősz legnagyobb trendjei.

Cikkünkben 5 köröminspiráció várja, hogy elvigyétek magatokkal a következő körmös alkalomra!

Vissza a piroshoz

Bárki bármit mondhat, a piros körmök mindig is trendik lesznek! (És ez most ősszel sincsen máshogy.) A sztárok körében is igen felkapottak lettek a piros különböző árnyalatai: Victoria Beckham, Sofia Richie és Cara Delevingne is úgy döntött, hogy a szeptember közeledtével leváltják a nude körmüket. Lehet, csak én vagyok így ezzel, de akármikor pirosra van kifestve a körmöm kifinomultnak és összeszedettnek érzem.

Kép: Pinterest

Barbiecore

Lehet, sokan már nagyon unjátok ezt a hatalmas Barbie-mániát, de nagyon úgy tűnik, hogy még velünk marad egy kicsit. És hogy ezt miért gondoljuk így? A #barbienails jelenleg 213,3 millió TikTok-nézettségnél tart, és ez a szám egyre csak növekszik. A trendet el lehet vinni egy klasszikusabb/letisztultabb irányba is, ilyen lehet például egy Barbie-ihlette francia manikűr a rózsaszín különböző árnyalataiban. De ha a merész vonalat szeretnéd tovább erősíteni, akkor neked találták ki a rózsaszínű printek, minták és kiegészítők össze nem illő kombinációját.

köröminspiráció

Kép: Pinterest

köröminspiráció

Kép: Pinterest

Latte körmök

TikTok-on a latte makeup nagyot ment a nyár folyamán, és nagyon úgy tűnik, hogy a manikűrtrendekbe is beszivárog. Úgy gondolom, hogy idén ősszel a barna számtalan árnyalatát fogjuk látni a körmökön: karamella, toffee, csokoládé és krémes árnyalatok. A meleg és hívogató tónusok otthonosságot és kifinomultságot sugároznak.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melanie Graves (@overglowedit) által megosztott bejegyzés

Szezonális csillogás

Bár a karácsony még igen távol van, ki mondta, hogy ne lehetne már most elkezdeni a csillogást? Főleg, hogy a fémes és krómporos körmök egész nyáron nagyot taroltak! Kérd meg a körmösödet, hogy egy sima, egyszerű színre fesse ki a körmödet, és annak tetejére szórjon a krómporból. Hidd el, a végeredmény csodaszép lesz, és ezt Hailey Bieber is alá tudja támasztani! (Hisz a „mázas csokoládéfánk” köröm is miatta lett annyira népszerű.)

Kép: Vogue UK

Kép: Instagram/haileybieber

Őszi franciamanikűr

A sötét francia végek egy világos, természetes alapon igen népszerűek mostanában. Kifinomultak, mégis van bennük egy kis él. Az a jó ebben a körömben, hogy számtalan lehetőség közül lehet választani. Én azt látom a közösségi médiában, hogy a sötétzöld, a kék és a bordó most nagyon hódít, de egy barna francia manikűr is csodás.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nails.INC (@nailsinc) által megosztott bejegyzés

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Le Manoir™ (@lemanoir) által megosztott bejegyzés