×

Rhode: Érkezik Hailey Bieber márkájának első sminkkollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 09. 24.

A bőrápolási termékek után a Rhode egy új irányba nyit. Érkezik a márka első sminkkollekciója!

Mert ősszel is lehetünk ugyanolyan extrák, mint a nyári hónapokban – ebben segít ez az 5 köröminspiráció is!

Hailey Bieber a Vogue-nak adott interjújában számolt be arról, hogy érkezik a Rhode első sminkkollekciója. Még augusztusban jött ki a „Strawberry GlazePeptide Lip Treatment, a fanok pedig azóta is odáig vannak a termékért. Éppen ezért ésszerű volt egy pigmentált változatot is a piacra dobni ahelyett, hogy valami teljesen újat, például egy szempillaspirált vagy alapozót készítene.

Rhode sminkkollekció

Nagyon sok időbe telt elkészíteni őket, ugyanis pontosan ugyanazt a formulát szerettem volna létrehozni, mint a Peptide Lip Treatmentnél. Nem vagyok vegyész, ezért azt gondoltam, hogy csak beleteszek egy kis színt, és már készen is vagyunk. De egyáltalán nem ment ilyen egyszerűen

– mesélte Hailey Bieber. Eredményül pedig nem egy, de rögtön négy különböző árnyalatot kapunk!  A márka várólistájára már most fel lehet iratkozni, azonban a termékek majd csak szeptember 28-án jelennek meg.

Rhode

Kép: Vogue

Na, de nézzük is a négy árnyalatot!

Ribbon

12 évig táncoltam, így a Ribbon egy utalás a korábbi balett-táncos életemre. A napokban ezt használtam Idahóban, bő nadrággal és egy kis toppal, arcomon rózsaszín pirosítóval, és egyszerűen frissnek, fiatalosnak és édesnek éreztem magam.

Rhode

Toast

A Toast árnyalat egy igazán jó, finom, szexi, viselhető szürkésbarna szín. Ez a kedvencem a randi estékre, mert szeretem, ha szuper szexinek érzem magam, de közben természetesnek.

Rhode

Espresso

Nagy kávéivó vagyok, és az Espresso árnyalat egy finom eszpresszóra emlékeztet. Ez egy klasszikus ’90-es évekbeli árnyalat, és akkor szeretem viselni, ha valami igazán jó vintage ruha van rajtam.

Raspberry Jelly

Ha már pirítós, akkor legyen mit rátenni. Innen jött a málnadzsem. Ezt általában akkor használom, ha egy laza farmert és egy fehér pólót viselek. Mindig jól jön egy kis színpompa, ha egy kicsit egyszerűbb a szett.

A Rhode Európában

És tudjátok mi lesz még szeptember 28-án? A nagy népszerűség után öt új európai piac is ünnepelhet: a márka bővül, és termékek szeptember 28-tól Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Németországban és Írországban is elérhetőek lesznek. Mindez azt követően történik, hogy a márka az év elején az Egyesült Királyságban és Kanadában is piacra lépett.

Képek: Rhode

Borítókép: People