×

Téli divattrendek, amikből te sem szeretnél kimaradni

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 11. 3.

A hideg idő beköszöntével előkerülnek a vastagabb ruhák, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetünk ugyanúgy stílusosak. Erre szolgálnak bizonyítékul ezek a téli divattrendek is!

Az elegáns és kortárs Falconeri a kasmír eredetét feltáró közös felfedezőútra invitálta vendégeit első milánói divatbemutatóján. A Fonderia Macchiban megrendezett eseményen a márka ízekből, színekből, illatokból és dallamokból álló minden érzékszervre kiható élményben részesítette vendégeit. A nyersanyag keresésétől a gyártási folyamatokon át, egészen a fonalgombolyagok létrejöttéig egyedi istallációk mutatták be a kasmír útjának különböző szakaszait.

Télen szeretjük a komfortot a stílus elé helyezni, de hátha ezek a 2023-as téli divattrendek segítenek abban, hogy idén ezt a kettőt ötvözzük. Itt az ideje szabadjára engedni a fantáziánkat, és izgalmasabbá tenni a hideg, szürke napokat!

Az őszi trendekre építkezve, az idei szezon legjobb darabjai a kényelmet és a divatosságot próbálják kombinálni. A színek tekintetében a vörös még mindig nagyon divatos, de emellett a szürke is egyre jobban előtérbe kerül. Egyértelmű, hogy a hideg miatt előkerülnek a hosszabb kabátok is, de mostani választék sokkal merészebb, mint az egyszerű fekete télikabát. És bár az idei szezon számos darabja az irodai viselet felé mutat, a nagyszerű stílusnak köszönhetően ezek a darabok minden másnak tűnnek, csak munkahelyi ruházatnak nem. 

Ha szeretnétek ti is izgalmasabbá tenni a téli ruhatáratokat, akkor olvassátok tovább cikkünket!

Extrémebb kabátok

Ha körbenézünk a social media világában, láthatjuk, hogy a divatinfluenszerek szinte már lázadnak az unalmas télikabátok ellen. Élénk színek, textúrák, egyedülálló sziluettek és merész minták – ezek uralják jelenleg a divatvilágot. Az tuti, hogyha úgy döntesz, idén te is bevadulsz egy kicsit, egészen biztosan ki fogsz tűnni a nagy szürkeségből.

téli divattrendek

Kép: United Colors of Benetton

téli divattrendek

Kép: BOSS

Piros

Korábbi cikkünkből tudhatjátok, hogy a piros most ősszel is nagyon népszerű szín. És, ha ti is úgy odáig vagytok érte, mint mi, akkor van egy jó hírünk: télen is itt marad velünk! Mindegy, hogy a kedvenc árnyalatod a bíborvörös vagy a tűzpiros, a hangulat ugyanaz: merész, szókimondó és temperamentumos. Pontosan ez az az energia, amire szükségünk van, hogy átvészeljük az év leghidegebb hónapjait.

téli divattrendek

Kép: Tommy Hilfiger

téli divattrendek

Kép: COS

Sötét farmerek

Bár jelenleg a világos farmerek dominálnak, ha körbenézel a városban, láthatod, hogy egyre többen nyúlnak a sötétebb stílushoz. Jelenleg az egyenesszárú vagy a nagyon bő szárú fazonok a népszerűek, de mindegy is, ha a trendhez szeretnél csatlakozni, csakis a szín számít!

téli divattrendek

Kép: Massimo Dutti

téli divattrendek

Kép: Calvin Klein

Erőteljes öltözékek 

Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy növeld az önbizalmadat ebben a évszakban? Öltözz úgy, mintha mindennap az irodába mennél, de egy kis csavarral. Nagyon inspiráló tud lenni, ahogy ezek az öltözékek finoman felforgatják az irodai öltözködés kódjait, és a hagyományosan férfias darabokat valami izgalmasabbá változtatják. A megszokott blézerekhez, fehér ingekhez vagy elegáns nadrágokhoz párosíts néhány váratlan elemet (gondolunk itt például térdig érő csizmákra, designer táskákra vagy napszemüvegekre, feltűnőbb ékszerekre), és figyeld, ahogy az outfited egy teljesen új szintre emelkedik.

Kép: COS

Kép: Massimo Dutti

Szürke

Ha inkább a picit visszafogottabb színeket kedveled, és nem ugranál fejest egyből a pirosba, akkor a szürke a te színed idén télen! Hiába mondják rá gyakran, hogy unalmas szín, az azért tagadhatatlan, hogy egy tetőtől talpig szürke szettben igen elegáns benyomást tudunk kelteni. 

Kép: United Colors of Benetton

Kép: BOSS