×

Csendes luxus a szabadban – íme a Falconeri legújabb kollekciója!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 01. 31.

A superior kasmír termékekre specializálódott Falconeri új kollekciója a funkcionalitás és a stílus egyensúlyára összpontosít. A világot meghatározó trendekkel folyamatosan lépést tartó márka reagált a legújabb természethez közeli életmódot hangsúlyozó sikkre és bővítette termékkínálatát. Az újonnan elérhető „Smart Silent Luxury” kültéri kollekció naturális, mindenkor viselhető darabokat rejt magában.

A mob wife trendtől a tenniscore újjáéledéséig, mindössze egy hónap telt el 2024-ből, és úgy tűnik, váratlan helyeken találunk újabb divatidolokat. A legutóbbi hiánypótló trend a TikTok-on az eklektikus nagypapa trend, és mutatjuk, hogyan tudod te is elsajátítani!

A Falconeri termékeit a visszafogott és kifinomult elegancia mellett az időtlen dizájn és az aprólékos részletekre való odafigyelés teszi kivételessé. Idén is a kasmír áll majd a felsőruházati termékek középpontjában. A márka legjellegzetesebb fonala a távoli Mongóliából érkezik és gondos átválogatást követően kerül feldolgozásra. A szál sajátos szerkezetének köszönhetően könnyű és puha ruhadarabok készülnek belőle.

csendes luxus

Kép: Falconeri

Az új generáció szimbolikus viseletei, egyben minden szabadtéri kirándulás nélkülözhetetlen kísérői: a szabadidőruhák számos új variációval érkeznek a boltok polcaira. A Falconeri tiszta kasmír értéke találkozik a pihenésnek szentelt ruhák sportos ízlésével, így hozva létre különféle kényelmes és elegáns viseleteket.

Továbbra is elérhetők a téli ruhatár elengedhetetlen kellékei a kabátok és az ikonikus ujjatlan dzsekik. Különböző hosszúságok és vastagságok teszik lehetővé, hogy a legegyedibb kombinációk jöhessenek létre. Az ultrasoft, kifordítható kasmírkabátot elegáns kivitelezés és stílusos vonalak jellemzik, a kapucnis pehelykabát pedig vízlepergető, szélálló konstrukciójával tökéletes társ lehet az esős napok stílusos átvészelésében.

csendes luxus

Kép: Falconeri

A Falconeri új kollekcióját a világos és semleges árnyalatok palettája teszi különlegessé. A fehér, a vanília és a tevebarna szín az igazi főszereplők, amelyeket a fekete időtlen eleganciája, valamint a kék különféle árnyalatai tesznek teljessé. Visszafogott és soha nem túlzó árnyalatok, tökéletes harmóniában a természettel.

A Falconeri új kollekciója szorosabbra fűzi a stílus és a funkcionalitás közötti kapcsolatot. Ez az ambíció áll az évszakok változásával érkező új ruhadarabok tervezésének hátterében is. Funkcionális, a szabadban inspirált termékcsalád, amely a „csendes luxust” az otthonodba is elhozza.

csendes luxus

Kép: Falconeri