×

Ajándékötletek anyák napjára

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 05. 5.

Nem tudjátok, mit ajándékozzatok anyák napjára? Aggodalomra semmi ok, hiszen összegyűjtöttünk pár terméket, amit könnyedén beszerezhettek a Fashion Streeten található üzletekben.

Míg az 'anti-aging' szemlélet az öregedés látható jeleinek eltüntetésére fókuszál, addig az új, erőteljes 'pro-aging' irányzat elfogadja az idő múlásának természetes folyamatait, és azt üzeni, hogy életed minden pillanatában önmagad legjobb verziója legyél!

Ilyenkor, anyák napja közeledtével minden gyermek tanácstalan lesz egy kicsit, mivel is lehetne meglepni azt a személyt, aki mindent megtesz a boldogságunkért? Persze, egy gyönyörű virágcsokor mindig lehet egy opció, de ha esetleg valami használati tárgyat ajándékoznátok édesanyukátoknak, mi ezeket ajánljuk!

Lush fürdőbombák

A rohanó hétköznapokban sokszor megfeledkezünk önmagunkról, így a kikapcsolódás egy anyuka életében igazi kincsnek számít. Ezért sem lehet mellé nyúlni a Lush fürdőbombáival. Legyen szó habzó fürdőről vagy csillogó vízről, a kínálat hatalmas. 

Massimo Dutti ékszerek

Ki ne örülne egy új pár fülbevalónak, vagy akár egy nyakláncnak? A Massimo Dutti termékei között számtalan ezüst, illetve arany ékszer megtalálható, az egyszerűbbektől egészen az extrábbakig. Mutatjuk kedvenceinket!

COS táska

A táska egy nő legjobb barátja… legalábbis szerintünk! És nincs olyan, hogy túl sok, hiszen minden alkalomhoz más illik. Sokszor az is fontos szempont, hogy elférjünk benne kényelmesen. Legyen szó városban való rohangálásról, vagy akár egy vacsoráról, a COS-ban mindenféle táska megtalálható.

Zara Home

Személy szerint én hatalmas rajongója vagyok a gyertyáknak és az illatosítóknak. Egészen csodálatos érzés tud lenni, amikor belépsz a lakásba, és megcsapja az orrodat a kellemes illat. Éppen ezért, ha tehetném, mindenkinek gyertyát ajándékoznék, hogy ők is részesüljenek ebben az élményben! A Zara Home kínálatában pedig egészen biztosan mindenki megtalálja a számára tökéletes illatot!

Borítókép: today.com