×

Okosotthon-megoldások a nyugodt nyaralásért!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 06. 17.

Összegyűjtöttük azokat a kütyüket, amikkel nyugodt szívvel hagyhatod magad mögött a házat vagy a lakást annak érdekében, hogy a nyaralás valóban 100 százalékos kikapcsolódás legyen. Okosotthon-megoldások következnek!

Ki ne vágyna egy olyan kertre, ami a béke és a harmónia, az élet élvezetének első számű színhelye, szentély és menedék egyszerre? A Tectona Grandis kültéri bútorkínálatával egy olyan álomkertet valósíthatsz meg, amire mindig is vágytál! 

Június közepén remélhetőleg már mindenki tudja, mikor és hová fog menni nyaralni. Az utazásszervezéshez azonban nem csak a foglalások intézése, a biztosításkötés vagy a bőrönd bepakolása tartozik. A legfontosabb feladat, hogy olyan feltételekkel hagyjuk magunk mögött az otthonunkat, amelyek biztosítják számunkra a gondtalan kikapcsolódást. Ebben segítenek az alábbi okosotthon-megoldások!

TESLA kültéri okoskamera

Egy okos kültéri kamera már többre képes, mint, hogy egyszerűen videót rögzítsen: akár azonnal értesítést küldhet telefonon keresztül, ha gyanús mozgást vagy hangot érzékel. Például, ha valaki betört egy ablakot. A kamera beépített mikrofonja segítségével akár szóban is biztosíthatod a betolakodót, hogy rossz helyen jár. Egy okos ablak- vagy ajtóérzékelővel tovább növelheted a biztonsági szintet: ha egy érzékelővel ellátott ablak vagy ajtó kinyílik, azonnal értesítést kapsz a telefonodra.

XIAOMI okos cicaeledel-adagoló

Mekkora érvágás eleve, hogy a cicánkat nem tudjuk magunkkal vinni nyaralni, ugye? Ha pedig nincs, akire rábízhatnánk, az etetése elég problémássá válik. Mert azért azt valljuk be, a kisállattartás miatt nem menni nyaralni nem a legokosabb döntés. Erre lettek kitalálva az automata eledeladagolók, amelyekkel bárhonnan vezérelhetjük az etetést. Gond letudva!

okosotthon-megoldások

TESLA okos haletető

Szenvedélyes akvarista vagy? Mostantól aggodalom nélkül elmehetsz otthonról, mert a TESLA nem csak a négylábú kedvencek tulajdonosaira gondol! Az okos haletető fokozatosan adagolja a friss haleledelt egy nagy tartályból, de telefonon keresztül is vezérelhető az adagok mennyisége és azok időzítése. Nem kell többé a szomszédot megkérni a nemes feladatra, az uszonyosok pedig ellesznek, mint hal a vízben.

ELECTROLUX robotporszívó kamerával

A 3D Vision funkcióval és lézeres navigációval ellátott, háromszög formájú robotporszívót arra tervezték, hogy a lakás minden sarkában megtalálja a szennyeződéseket és azokat kényelmesen elérve a legteljesebb tisztaságot biztosítsa otthonunkban. Egyedülálló formájának köszönhetően hozzáfér a szűk helyekhez, eléri a sarkokat és a szegélyek mentén is alaposan feltakarítja a szennyeződéseket.  De a legjobb az egészben magasan az, hogy távolról irányítatjuk: beütemezhetjük a takarítást, kijelölhetjük a tisztítandó területeket.

TESLA okos légtisztító

Lehet, hogy nem a legjobb ötlet elmenni otthonról és nyitva hagyni az ablakokat, de az sem, hogy napokig ne szellőztess rendszeresen egy-egy helyiséget. Egy okos légtisztító segít a beltéri levegő minőségének megőrzésében, távolról is. Tisztít, ionizál, frissíti a levegőt és megöli a vírusokat, baktériumokat. A teljeskörű hatás érdekében kiegészítheted a levegő frissítést egy telefonnal vezérelhető okos aromadiffúzorral, így otthonodat már a bejárati ajtó kinyitása előtt is kellemes illattal töltheted meg.

Még több okosotthon-megoldás? Látogass el a Tesla weboldalára!