×

Egy kis öröm a nyárvégi szomorúságban: bemutatkoznak a Starbucks őszi kávékülönlegességei

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2023. 09. 6.

Megérkeztek a nagy klasszikusok, az őszi jeges csodák és a fenséges újítók: újra itt vannak a Starbucks őszi kávékülönlegességei! 

Kávé – szövetséges vagy ellenség (vagy épp egyszerre mindkettő), amelyről a függők képtelenek lemondani az egyedülálló ízélmény, az általa érzett hatás, vagy szimplán a kávéivás  rituáléja miatt. A szívet dobogtató fekete alternatívája a koffeinmentes változat, amely szintén sok kérdést felvet az egészség szempontjából, megpróbáltunk utánajárni az igazságnak.

A strandon napozást hamarosan felváltja a pokrócos bekuckózás, ám a Starbucks nem engedi el a jeges italai kezét! Hiszen tudja, hogy az őszi napsütésben sétálva is mesés érzés egy hideg kávét kortyolgatni. Az ősz azonban addig nem érkezhet meg teljes valójában, ameddig a kávérajongók nem kóstolhatják újra nagy kedvencüket, a fűszeres sütőtökös tejeskávét.

Édesítsd meg az őszt a Starbucks kávékülönlegességeivel

A színes természet és a csinosan kényelmes őszi kabátok kedvelői mellett azoknak a szívébe is szeretne némi örömöt csempészni, akiket még a nyár elmúlta kísért. Ráadásul az őszi szezonális italkülönlegességek mindegyike kérhető növényi alternatív tejjel is – felár nélkül. Így mindenki ugyanúgy élvezheti ezeket a feledhetetlen és hangulatteremtő ízeket.

Fűszeres ősz, ahogyan a sellő szereti

A sütőtökföldek ugyan távol esnek a tengerektől, a Starbucks mégis talált módot arra, hogy akár egy sellő is örömét lelje ennek a mennyei és egészséges zöldségnek az ízvilágában. Ráadásul nem is akármilyen formában: kávéba rejtve. Örüljünk tehát az ősznek, hiszen ez az év egyetlen olyan időszaka, amikor élvezhetjük a sütőtökös pite ízű Pumpkin Spice Lattét, amely a fahéj, szegfűszeg és szerecsendió hármasának köszönheti fűszeres jellegét. 

Három jeges társa is érkezik vele együtt! A jégkockák koccanásától csengő Iced Pumpkin Spice Latte, a zúzott jégtől és a tejszínhabrétegtől selymes Pumpkin Spice Frappuccino® Blended Beverage, valamint egy csipetnyi vaníliával megkínált Pumpkin Cream Cold Brew. Ez utóbbi sütőtökhabjával és krémes textúrájával egyszerre válik lágy és gazdag ízvilágú kávékülönlegességgé. 

A fűszeres italok listája azonban itt még nem ér véget! Először mutatkozik be itthon a Salted Maple and Caramel Latte. A sóskaramellás, juharszirupos finomság jegeskávé változatban is elérhető lesz. A hideg italok kedvelőinek van még egy jó hírünk! Újoncként csatlakozik őszi társaihoz az Iced Chai Tea Oat Latte is, amelyben a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér „melegítő” fűszerei találkoznak a zabos alternatív tej krémességével. 

Mindenütt jó, de a legjobb… 

Ősszel érkezik el az az időszak, amikor gyakrabban vágyunk az otthon melegére. Ahol nem kell gondolnunk se az esernyőre, se a vékonyabb sálra, és abszolút komfortosan érezhetjük magunkat a házi papucsunkban is. Az ilyen hangulatokhoz lehet tökéletes választás a gazdagon pörkölt és finoman édes Starbucks Autumn Blend. A kandírozott pekándió, zsálya és szárított füge jegyeinek harmóniájával egyaránt jól eső érzés a sárguló fák látványát szemlélve ébredni, és napközben a hűvös szellő simogatása közben sétálni.