×

6 tavaszi divattrend, amit még a francia nők is megirigyelnének

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2024. 04. 5.

Itt a jó idő, ez pedig egyet jelent egy teljes gardróbváltással. Elhoztunk 6 divattrendet, amit még a francia nők is megirigyelnének!

Laza, kényelmes és hihetetlenül menő. Az extrán bő szárú farmer lesz az idei tavasz sztárja!

Igen, tudom, folyton csak a trendek… De nem tehetek róla, egyszerűen odáig vagyok értük! Így, hogy közeledik a jó idő, egyébként is folyton megkérdőjelezem a ruhatáramat, és hogy mit is „kellene” hordanom a tavaszi hónapokban. Na, ez a cikk most erre nyújt megoldást!

És hogyan kerülnek a képbe a francia nők? Mindannyian tudjuk, hogy a stílusuk hibátlan, van benne valami megmagyarázhatatlan könnyedség és elegancia. A legelső nő, aki eszembe jut, amikor a francia divatra gondolok: Philippine Leroy-Beaulieu színésznő, aki Sylvie karakterét alakította az Emily Párizsban című sorozatban. És ha már itt tartunk, Camille Razat (a sorozatban ő alakította Camille-t) stílusa is egészen elképesztő számomra. Mindkettejük öltözködése más abban az értelemben, hogy eleve más generációk sorait erősítik, mégis a kifinomultság és letisztultság mindkettejükre igaz. 

Nos, azt gondolom, hogy ezek a divattrendek megállnák a helyüket a francia nők ruhatárában is, úgyhogy nézzük is őket!

Bermuda rövidnadrágok

Mielőtt még elszörnyednétek, hogy a bermuda rövidnadrágok, hogyan lehetnek trendik, hadd bizonyítsam be, hogy azok! Ezt a trendet különösen azoknak tudom ajánlani, akiket megijesztettek az ultra mini rövidnadrágok, és inkább a hosszra mennek rá. Első ránézésre férfias hatást kelthetnek ezek a nadrágok, de a megfelelő párosítással igazán trendik és vagányak tudnak lenni. Azt javaslom, ha nézelődni mész, akkor a farmer, a bőr és az öltönynadrágok között keresgélj!

Kép: Pinterest

Kép: Pinterest

Pöttyök

Már korábban is írtam róla, hogy a pöttyök hatalmasat fognak menni 2024-ben. Nekem egyébként is nagy kedvencem ez a minta, egyszerűen minden szetthez ad egy kis pluszt. Ha a népszerű leopárdminta neked túl sok, de azért úgy általánosságban a mintáktól nem zárkózol el, akkor ez a tökéletes trend számodra! 

francia nők

Stella McCartney SS24 / Vogue

Rojtok

A játékos rojtok minden szettbe egy adag vidámságot visznek. Láthatjuk őket táskákon, kabátokon, szoknyákon vagy akár ruhákon egyaránt. Tőlem egyelőre távol állnak, de simán elképzelhető, hogy előbb-utóbb beadom majd a derekam.

Kép: Pinterest

Alacsony derekú farmer

Akár tetszik, akár nem, az alacsony derekú farmer igenis reneszánszát éli, úgyhogy szépen lassan ideje búcsút intenünk a magas deréktól (csak viccelek, mindenki azt hordja, amit szeretne, és amiben jól érzi magét)! Ezt a Y2K visszatérőt láthattuk számtalan kifutón a SS24 időszakban, ilyen volt például a Miu Miu és a Schiaparelli is. 

Kép: Pinterest

Kép: Miu Miu SS24 / Vogue

Balerinacipők

Ez nem feltétlen egy új keletű trend, hiszen már tavaly nyár végén/ősszel is hatalmas népszerűségre tett szert, de számtalan stílusú balerinacipőt találunk a boltokban most is (gondolok itt szegecsekre, kövekre, vagy akár vastag megkötőkre). 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lara (@lara_bsmnn) által megosztott bejegyzés

Rögbi felsők

A csíkos rögbi felső az SS24-es párizsi kifutókon is felbukkant, így egyáltalán nem csoda, hogy a francia nők is nagyon felfigyeltek rá.

 
Borítókép: Pinterest